Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje 9 miesięczne dziecko chce tylko mleko.

Polecane posty

Gość gość

Inne dania kiedy ma na to ochotę. Dziś tylko mleko i woda oraz 3 łyżeczki zupki.

Gość gość
Mój taki był, ale nie wiele ci pomogę, bo on ma teraz 14 msc, a i tak nie wiele rzeczy mu smakuje. Jak się bardzo przegłodzi na dworze to wtedy je, ale bardziej lubi na słodko np. kaszę jaglaną z rodzynkami i trochę dosłodzoną. Przede wszystkim nie wciskaj mu na siłę, bo ja taki błąd popełniłam i było jeszcze gorzej. W wieku 9msc mój syn jadł chyba z 15 razy dziennie cyca, bo był głodny a nic nie chciał ruszyć. W wieku 10 msc udało mi się go przestawić na mm, bo już miałam dosyć karmienia. Do mm dodawałam mu 2-3 łyżeczki deserku i żelazo Actiferol.

Gość gość
Moja na szczęście zjada wszystko co jej podsune pod nos. Zupki, deserki kaszki. Nie wybrzydza niczym. Zastanawiam się czy jej tak pozostanie czy zmieni się z czasem na wybredna

Gość gość
Moj ma pol roku i byl od ppczatku na mleku m. Teraz je oprocz mleka kaszki które bardzo lubi, jabluszko, banana, czasem.kupuje brzoskwinie z bananem w sloiczku to zje ale zupy gotuje sama nie kupuje nic oprócz tego deserku, zupy je ale niechce nic pic, ani wody ani soku, ,kompot z jablek gotowalam to nawet nie wzial jednego porzadnego lyka krzywi sięi odpycha, ,powinien pic a nie chce wogole

Gość gość
Moja roczna cora cos tam ledwo ledwo dziubala oprocz mleka (karmie piersia) tak bylo odkad zaczelam wprowadzac posilki do az połowy kwietnia! Zalamka, procz cyca tylko dwie lyzki zupki czy owocu, miesko z kury troszke chętniej ale i tak lipa. Samo jej sie przestawilo niedawno. A ja wciaz karmie, ale juz raczej tylko rano i na spanie :)

Gość gość
taki etap. Też to przechodziłam, jednak bądź czujna, bo "nadmiar "mleka u mojego synka spowodował zaparcia duże. Podawałam mu wtedy dicopeg junior i mu przeszło a jego chętka tylko na mleko trwała 3 tyg potem mu przeszło i zaczął jeśc