Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce 30 latka bez faceta to nadal ''stara panna'' ?

Polecane posty

Gość gość

lata mijają a mentalnosc Polaków nie ulega zmianie, wciąz tkwimy w tym wiejsko-przaśnym zakłamanym syfie okraszonym katolicyzmem zwłaszcza w małych miastach i na wsiach, nie jestes w związku ? = lesba, gej, psychiczna, wredna, nikt cie nie chce... nie moge tego pojąć, Internet mial przynieść zmiany mentalnosci, a nic takiego nie widze, wręcz przeciwnie, postepuje wtórny analfabetyzm i prostactwo rośnie w siłe

Gość gość
w dużych miastach jest tak samo; moja siostra co złapała męża na dziecko i szybko za mąż wyszła wyzywa mnie od starych panien, choć jesteśmy z dużego miasta.

Gość Taki_jeden_964
No i co z tego, jakbym miał się przejmować wszystkim co kto powie to od razu mogę szykować "sznurek". Jak chcesz to przepraszaj każdego że żyjesz, ja nie zamierzam. Dla 80 % kobiet jestem nieudacznik ale mam to w doooopie.

Gość Alisssa
Tez jestem z malego miasta w malopolsce. Tragedia. Skrajne prostactwo, nienawisc, zawisc. Te idiotki ciesza sie ze ktorejs sie nie uklada czy nie ma partnera. Tylko wtykaja nosy w c.i p.ki innych. Do tego jak juz jestes mezatka to nie popuszcza - kiedy bachor? Chca sie ze s rac. Na tych wiochach mowie wam. A jak powiesz prawde ze nie chcesz to juz radosc frustratki - oho. Bezplodni. Ja tak mam przynajmniej. No i wtracanie sie przed slubem a z kim chodzisz a powiedz imie i nazwisko. No szok. Baba z nowego sacza. A od nas nielepsze. Ze sie tak nie wstydza.

Gość gość
Na szczęście nie udało się zlewaczyć Polski doktrynerom socjalizmu i liberalizmu. Kobiety i mężczyźni znają swoje role w społeczeństwie. Polacy w przeciwieństwie do narodów Zachodu Europy oparli się dziesięcioleciom propagandy i indoktrynacji. Dzięki temu Polska nie tylko przetrwa, ale jeszcze będzie regionalną potęgą. W tym samym czasie Zachód będzie ulegał postępującemu rozkładowi, aż władzę przejmą muzułmanie, a wtedy będzie to koniec europejskiej cywilizacji na tych terenach.

Gość gość
Serio? Jeszcze ktos ma taka mentalnosc? Rozmawialam wczoraj z kolezanka, powiedziala ze jej brat sie zareczyl, rodzice uwazaja ze jest za mlody, bo ma 30 lat. Ale ja oczywiscie nie mieszkam w Polsce