Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on moze byc we mnie zakochany badz zauroczony?

Polecane posty

Gość gość

Piszcie, bo zakręcił mi w głowie taki jeden, kolega z pracy.... nie wiem co o tym wszystkim myslec, o jego zachowaniu. Jest pomocny, nawet bardzo. Widze jak czasem patrzy na mnie gdzies z daleka taka zawiecha. Jak jestemy razem to jest taka cisza niezreczna, jakos przy nim nie wiem co powiedziec, on tez ma z tym problem. Jak jestesmy np. z jeszcze jedna osoba to rozmowa normalna, on patrzy na mnie z usmiechem, słucha i w ogole, a jak zostajemy sami to zapada dziwna cisza. Nagle zauwazyłam, że zaczyna lubic dziwnie te same rzeczy co ja( Może to smieszne, ale przynosi te same rzeczy do jedzenia co ja itp.) Ostanio poszłam do kuchni umyc kubek i trafiłam na niego, fakt ze troche sprowokowałam te spotkanie i powiedziałam zartujac "czy ja zawsze musze na Ciebie trafic" , on na to odpowiedział: "lepiej powiedz, ze tylko czekasz az sie pojawi Twoj uluiony kolega i wyskakujesz z tym kubkiem" :) co o tym myslec? zwłaszcza o tej sytuacji w kuchni??

Gość gość
Dialog z kuchnie jest gorzej pokręcony niż lewostronny drobnozwojowy gwnit na śrubie. Ta rozmowa była bez sensu. Według mnie on się na ciebie czaił, z [pewnym wyprzedzeniem wymyślił sobie co ci powie i nie trafił.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona