Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma sprawiedliwości na tym świecie!! moja córka

Polecane posty

Gość gość

chyba poszła w ojca!!! co za pech, mój mąż to blondyn z niebieskimi oczami, ma jasne rzęsy i brwi!! ja mam ciemne włosy blond, mysie że tak napisze i piwne oczy, oprawa ciemna. ta genetyka jest porąbana.. moi rodzice, ojciec prawie czarne włosy , brązowe oczy, matka kasztanowe włosy, piwne oczy, moi bracia ciemni , brazowe oczy, rodzice mojego męża, niebieskie oczy , i niebieskie ciemne oczy,matka blondyna, ojciec szatyn a moja córka? blada jak świnka, niebieskooka hmmm ma dopiero nie całe 6 miesiecy , oczy ma coprawda granatowe i nikt takich nie ma, ale czemu nie brązowe??! włosów ma mało, brwi jej ściemniały i odznaczają się dzięki bogu, rzęsy czarne ale ogólnie jest jasna. póki co nikt nie jest w stanie stwierdzic podobieństwa, chociaż był moment , że mówiono , że oczy ma ojca, nos usta moje. byłam pewna , że urodze śliczną dziewczynkę, może i podobną do ojca a tu proszę, może wyrośnie jeszcze jak myslicie? oczywiście kocham nad życie:)

Gość gość
Tępa dzida

Gość gość
przykre jest to co piszesz troszkę. Skoro masz męza to widocznie taki facet Ci sie podobal ze sie z nim zwiazalas a ze corka podobna do niego to uwazasz ze brzydka i Ci nie pasuje :/ ehh możesz dawac jej soczki marchewkowe, skora nabierze koloru

Gość gość
Eee chyba mąż Ci się podoba, nie? To córka jak podobna do niego to też powinna.

Gość gość
Współczuję autorko :( ja bym chyba nie była w stanie wychować, oddaj ja, to jedyne wyjście

Gość gość
Ale ty jestes glupia, kazdy dzieciak ma na poczatku niebieskie oczy. Zreszta co nas to obchodzi? Moglas jeszcze napisac jakie oczy ma twoj sasiad, moze by sie wszystko wyjasnilo

Gość gość
Z tego co piszesz to twoja córka jest ładna. Granatowe oczy, ciemne brwi i czarne rzęsy. Włosy jej urosną i będzie jeszcze lepiej. A co to znaczy blada jak swinka? w sensie, ze nie opalona? A kiedy i gdzie miala sie opalic skoro urodziła się zima i leży w wózku cały czas?

Gość gość
madki polki są niedospermione... mózg wam wyjebało wraz z płodem? jak można się przypierdalać jak dziecko wygląda, czy po kim poszło? to kurwa jest jakas opcja wyboru? "zaznaczam odp C - zielone oczy, zaznaczam odp A - brązowe włosy" , jebane wariatki

Gość gość
ukiś w beczce szkarade

Gość gość
Mam nadzieje ze to provokejszyn. :-/ :-/

Gość gość
I tak jest ładniejsza od ciebie szara głupia myszo

Gość gość
nie mówie, że mam brzydzkie dziecko!! ale nie oszukujmy się znam jedną dziewczynka brązowooką i ciemno włosa i jest prześliczna, takie wyraźne dzieci są ładniejsze. moja nie tyle co jest nie opalona i dlatego jasna , jak patrze na córkę z około 2 metrów to juz tych jej czrnych rzęs nie widać, wygląda jakby wogóle rzęs nie miała! gdyby poszła w moją rodzinę to byłaby "ciemniejsza" chociaż jak widziałam swoje zdjęcie z chrzcin to tez byłam taka blada jak świnka i brwi zero! mam nadzieję , że wyrośnie!

Gość gość
Mój syn jest blondynek z błękitnymi oczkami i jest przeslodki. Jak się urodził też miał białe brwi i rzęsy. Po kilku miesiącach rzęsy zrobiły się ciemniejsze, brwi jasne ma nadal. Nie pomyślałam nawet przez chwilę "mógł mieć ciemne brwi, czy włosy" :)

Gość gość
autorko jesteś głupia tyle można napisać.. a włosy ściemnieją..

Gość gość
czyli jestem wyrodna matka, bo tak sobie pomyslałam.. dla mnie moja córka jest najsliczniejsza w świecie i wogóle patrząc na inne dzieci nie porównuje do swojego bo moja nie ma sobie równych:) ale nie ukrywam , że marzyła mi się taka oliwkowa ciemnooka lady, boże czy coś jest w tym złego.. a moja córka do 2 miesiąca była ciemna na twarzy, wszyscy mówili ojej jaka opalona i bzium teraz jest bladzutka

Gość gość
Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie bo taka dziunia ma zdrowe dziecko i wybrzydza ze "za jasne". Podczas gdy wiele normalnych kobiet w ogole nie moze zajsc w ciaze. Albo maja ciezko chore dzieci. Jesli dziecko ci sie podoba to w czym masz problem? Mamy ci wspolczuc? Doradzic? Moja rada - poczytaj watek pt. "porod martwego dziecka" A poza tym powiem ci ze to wszystko kwestia gustu/kraju. Mieszkam w stanach i moje drugie dziecko poszlo w tate i jest brunetem o oliwkowej karnacji. W Polsce wszyscy sie zachwycaja jaki sliczny, przystojny itd. Tu nikt na niego nie zwraca specjalnej uwagi bo ciemne oczy/wlosy to standard. Idealem urody dzieciecej tu sa wlasnie jasni blondyni/blondyneczki z niebieskimi oczami. Wszyscy az piszcza z zachwytu na widok polskich dzieci, ktore czesto tak wygladaja. Wiec to kwestia do debaty czy ciemniejsze czy jasne sa ladniejsze.

Gość gość
bede zlosliwa. cala rodzina mojego meza to blondyny z odstającymi uszami. na szczescie rzesy maja ciemne a oczy niebieskie. nie są brzydcy ale tacy bziali. tak bziali. dziecko moje ma ciemne oczy.Bogu dzieki i ciemne wlosy.

Gość gość
Polki sa jednak idiotkami zamiast sie cieszyc i podkreslac slowianska urode i piekna jasna cere to sie opalaja i farbuja wlosy i rzesy. Blond jest w zaniku wiec ciesz sie!

Gość gość
Autorko, a czy to az takie istotne, ze dziecko nie ma ciemnej karnacji i nie jest podobne do ciebie? Moja corka do okolo roku miala oczy koloru, doslownie, błękitnego. Teraz, w wieku 4 lat ma ni to szare ni to zielone. Wlosy miala jasniutkie, cere jasna. A teraz wlosy jej sciemnialy z tym ze zostaly jej jasnoblond pasemka i cera tez jej troche sciemniala. Brwi ma jasne, a rzęsy dlugie i ciemne. I nie ma wyobrazam sobie załamywać rak, ze nie ma niebieskich oczu czy blond loczków. Jest jaka jest i cech sie nie zmieni pod wyobrazenie

Gość gość
szkoda, ze twoja córka autorko tego nie przeczyta jak dorośnie, byłaby bardzo szczęśliwa i dumna z mamusi :/ zamiast pociskać pierdoły w necie doucz się i przyjmij do wiadomości, ze to nie genetyka jest popyerdolona tylko ty we własnej osobie! ciemnoniebieskie oczy ma wiele niemowląt na pewnym etapie dojrzewania tęczówki i to nie jest kolor ostateczny, kolor się zmieni do około 1 roku życia, może być również tęczówka dwukolorowa, albo każda inna! że też taką ciemną masę jakiś facet posunął i zapłodnił, to jest niesprawiedliwość wobec innych kobiet (mających problem z zajściem), a nie kolor oczu córki!!!

Gość gość
Autorko brazowe oczy sa wlasnie przebrzydkie! Ciesz sie, ze masz sliczna nuebieskooka core ❤