Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

A ja wole dziewice na zone i co mi zrobicie? :D

Polecane posty

Gość Michał121212

No co? Powyzywacie od zboczencow, psycholi, frustratow, prawikow itd? Serio myslicie, ze pod wplywem waszego nacisku zmienie zdanie? Ze zmienie zdanie jak mnie postraszycie, ze zadna mnie nie bedzie chciala bo jestem z powodu moich preferencji psycholem? Fetyszysta? No powiedzcie w jaki sposob mi mozecie zagrozic?! NIE MOZECIE! :D I tak nie zmienie swoich preferencji. :) przeciez zadna z was nigdy mnie na oczy nie widziala, skad mozecie wiedziec czy czasem facet z ktorym sie umowilyscie to nie ja? :)

Jak sie dowiaduje, ze dziewczyna nie jest dziewica to zwyczajnie ja olewam, bez zadnych wyjasnien, bo i co tu wyjasniac? Po co na tracic czas? Unikam tym samym tego durnego pultania sie nie dziewic, bo po co mam tego wysluchiwac? Na cholere?! Lepiej olac nie dziewice i szukac dalej dziewicy!

Choć o takiej ustawce z dziewczyną marzę od czasów nastoletnich, niestety z moim trądem na twarzy i ropnych wypryskach na pupie żadnej dotychczas nie znalazłem. Dlatego preferuje tylko dziewice, w dodatku bardzo przeciętne, tylko u takiej mam szanse, bo jeżeli ja brzydki to i ona też :)

Gość gość
Aha, myślałam, że napiszesz wreszcie coś ciekawego. Powiedz mi, dlaczego twoje upodobania miałyby interesować np. MNIE?

16:59 a skad mam wiedziec dlaczego mialyby cie interesowac? Nie masz samoswiadomosci, ze musisz pytac innych co cie rajcuje?

Gość gość
my olewamy ciebie . rób co chcesz , twoja sprawa gdzie ci się uda w końcu zamoczyć

Niby jak mnie olewacie? :D w realu zadna z was nie wie, ze wymagam dziewictwa i nigdy sie tego tez nie dowiaduje. :)

Gość gość
"skad mozecie wiedziec czy czasem facet z ktorym sie umowilyscie to nie ja? " łatwo cie rozpoznać bo zanim zapytasz dziewczyne o imie, najpierw musisz sie dowiedziec czy ma błonke miedzy nogami...

Gość gość
Matoł od razu leci z nią do ginekologa

Gość gość
Sam idiota bawi się w gina

Ja z toba? hahaha w zyciu, nie potrafisz sie bawic

Gość gość
Autorze poważnie nie chcesz takiej w******nej przez wszystkich ?

Gość Michał121212
Powaznie, nie chce. Pati no dawaj pobawimy sie w meza i zone. ;)

Michas czy mi sie wydaje czy ty sam sobie pyt zadajesz :D

Gość gość
Michał nie chodzi o to czy chcesz dziewice, możesz sobie chcieć nic mi do tego. Chodzi o to w jaki sposób o tym prawisz i w jak bardzo agresywnie o tym piszesz. Miej sobie takie poglądy, naprawdę niewielu ludzi to obchodzi, bądź sobie świrem, ale pisząc o tym ciągle po prostu działasz wszystkim na nerwy. I jeszcze cie to dziwi? Znalazłbyś swoją dziewice gdybyś był inny.