Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie że Duda rozmawia na twiterze tylko z atrakcyjnymi młodymi laskami

Polecane posty

Gość gość

najczęściej blondynkami odpowiada im na pytania albo je obserwuje a jak jakas zwykła kobieta czy przeciętna dziewczyna go prosi i odpowiedź albo obserwacje to nie robi tego troche nie wypada wg mnie

Gość gość
tutaj jest ostatnie 6 dziewczyn które obserwuje prezydent , do tego obserwuje fanki Bibera, dziewczyny z gimnazjum które piszą o klasówkach , lekcjach i jakiś zespołach muzycznych foto : http://pokazywarka.pl/j45del/#zdjecie17934545

Gość gość
Moim zdaniem to dobrze, że ma dobry kontakt z młodymi. Baa, że w ogóle pisze z ludem, bo Bronek tylko rozdawał bany.

Gość gość
ale dlaczego nie odpowie na pytanie jakiejś na przykład mało urodziwej albo zwykłej dziewczynie ? zawsze nawiązuje kontakt z wypindlowanymi laskami

Gość gość
Chyba za mało na twitterze siedzisz, bo mi odpisuje chociaż jestem mało urodziwym samcem :-D Szacun dla prezydenta!

Gość gość
ale ty jestes facetem , z facetami tez gada ale chodzi o to że jeśli kobiety to tylko młode laski dlaczego na przykład nie obserwuje jakieś podróżniczki, siostry zakonne prowadzące szkoły w Afryce, pisarki tylko młode laski które mają fju bździu w głowie troche to dziwne

Gość gość
Nie tylko młode, wielu kobietom odpisuje 30+, 40+,50+ i dalej. Wiadomo, że pustakowi nie odpisze. Mamy wspaniałego prezydenta, który nie ucieka przed ludźmi i nie banuje jak POsrańcy :-D

Gość gość
opowiedzcie mi proszę, czy mogę na twiterze usunąć kogoś z obserwujących mnie ? czy jest taka możliwość ? tzn nie zablokować tylko usunąć z obserwujących mnie

Gość gość
Możesz wyciszyć lub zablokować. Daj link do siebie ;-)

Gość gość
tzn jak wyciszę osobę która mnie obserwuje to ona nie będzie mnie widzieć ?

Gość gość
Będziesz w obserwowanych, ale nie będzie widzieć Twoich twittów. Gdzie link? ;-)

Gość gość
zdarza mi sie coś takiego że kogoś obserwuję a po jakims czasie go nie obserwuję pomimo że nie odznaczałam tej osoby i chce obserwować 2 takie przypadki miałam, na czym to polega ?

Gość gość
a ty jak sie nazywasz na twiterze ?

Gość gość
Coś ci się polręciło, bo mi i znajomym nie zdażają się takie przypadki.

Gość gość
na twitterze nie ma znajomych tylko obserwowani, nie muszę kogoś znać żeby go obserwować i to mi sie podoba