Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cały czas odczuwam zmęczenie senność

Polecane posty

Gość gość

I nic mi się nie chce.. dlaczego?

Gość gość
cierpienie uczy miłości,szukaj Boga bo On jest prawdziwym szczęściem i sensem życia,nie licz na ludzi,oni zawodzą,ale Bóg nigdy nie zawodzi.

Gość gość
Wiesz ja tak ciagle mam ze jestem spiaca zmeczona nic mi sie nie chce i nawet kawa nie pomaga i co i kilka dni temu okazalo sie ze mam przewlekłe WZW B i to sa objawy rozprzestrzeniajacego sie wirusa. Zrezygnowalam z pracy i leze i odpoczywam i odzywam bo powiem ci ze nie mialam juz sil dalej funkcjonowac. Wszyscy sa na mnie w****ieni ale mam to w d***e nikt mi zdrowia pozniej nie wroci. To moze byc również objaw cukrzucy ewentualnie tarczycy Radze porobić sb badania Pozdrawiam :-)

Gość gość
do 18.14 a miałaś jakis inne objawy , skad pomysł zeby w tym kierunku zrobic badania??

Gość gość
Zbadaj cukier. Może magnezu za mało?

Gość gość
Oprócz zmeczenia mam tez spuchniete kostki, sucha skórę, naczynka na nogach,ciagle nnudności czasami bole brzucha i klucie pod zebrami i w tym roku schudlam ponad 10 kg ale dlatego ze u mnie stan choroby sie zaostrzyl. Nie toleruje chipsow czy gotowego mięsa smazonych rzeczy i alkoholu ale to i tak teraz mam zabronione. Tak zrobilam te badania poniewaz tak podejrzewalam ze to moze wzwz b bo jestem na medycynie więc

Gość gość
Ja mialam operacje rok temu ale miałam szczepienie przeciw wzw a i b wiec to nie to :)

Gość gość
up up