Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja jestem jakims dziwadlem?czy ktos z was tez tak ma??szczerze

Polecane posty

Gość gość

czy ja jestem jakims dziwadlem?czy ktos z was tez tak ma??szczerze

Gość gość
pytam o to ,bo zastanawia mnie fakt,iż wiekszosc osob nie ma zadnych oporow mówic do kogos z bardzo bliska. moje kolezanki z pracy wręcz wchodzą mi do buzi swymi ustami....zblizaja sie na taka odleglosc, ze czasem nie moge az oddychać.. ja odczuwam jakis dyskomfort jak mam mowic do kogos z bliska..zawsze sie boje ,że mam nieswiezy oddech... czy wy tez macie cos takiego?czy tylko ja przejmuje sie takimi rzeczami? nocuje nieraz większą grupą osób w pokojach lub pod namiotami i dziwi mnie jak pary zaraz rano po przebudzeniu caluja sie ze sobą bez umycia zebów itd..czy naprawde ludziom nie smierdzi rano z buzi?cz tylko ja mam taki dyskomfort psychiczny ,że sie tego obawiam.nawet rano nie caluje sie z facetem dopoki nie umyje zębow..i nie mowie z bardzo bliskiej odleglosci do ludzi.chyba ze żuje gumeusmiech.gif a wy?

Gość gość
Mam tak samo,zawsze boję się ze mam nieswiezy oddech :-)

Gość gość
O TO SUPER ,ZE NIE JESTEM JEDYNA:)

Gość gość
też tak mam, zawsze myślę, że mi z mordy z rana daje, albo jak nie mam przy sobie gumy do żucia... potem jakieś ploty będą, że zębów nie myje, czy, że z dentystą jestem na bakier... co do całowania się z chłopakiem z rana to obleśne, z rana najgorzej z japy wali przecież ;) z drugiej zaś strony ludzie ze zdrowym zębami mają taki specyficzny zapach z ust jakiejś szynki, a ja mam schizy, że jak komuś chuchne to poczują jakieś szambo. obowiązkowo guma do żucia, najgorsze z tym spaniem z chłopakiem :vv

Gość gość
WIDAĆ ,ŻE macie zęby zepsute . tylko osobom z zaniedbanymi zębiskami wali z japy.

Gość gość
Ja mam ładne i zdrowe zęby i w zyciu nie pomyslalam ,żeby sie wstydzic do kogos mówic z bliska.

Gość gość
to nie zepsute zęby, to obsesja, że jednak może zajebać z japy jak z kibla

Gość gość
tez tak mam

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Autorko! uważam podobnie... nie jestes sama...