Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiś s.k*******el pobił 5 miesieczna corke

Polecane posty

Gość gość

Jakiś s.k*******el pobił 5 miesieczna corke

Gość gość
Gnoja bym zakopała żywcem albo napuściła na niego 10 kiboli z bejsbolami - chociaż i to byłoby dla niego za małą karą za to co zrobił.. Jakim trzeba być człowiekiem żeby skrzywdzić świadomie takie maleństwo...Sama mam 7 miesięczną córkę i nie mogę uwierzyć, ze można skrzywdzić tak bezbronne i niewinne dziecko...

Gość gość
żeby to pierwszy raz taki przypadek...

Gość gość
Niestety to nie byl ojciec a jak zwykle konkubent. Masakra jak mozna zrobic krzywde takiemu malenstwu?! W ogole dziecku! Gnoj powinien tak samo cierpiec. I nirch mi ktos powie ze konkubinat to super zwiazek, ciagke sie skyszy konkubent bil dziecko, pobil, znecal sie, ponzal, molestowal a te gkupie krowy bo matki to nie sa zamiast wykopac padalca za drzwi i na policje zglosic to siedza z dziadem i udaja ze nie widza krzywdy dzieci.

Gość gość
To konkubent nie może być ojcem? Moi rodzice do śmierci żyli bez ślubu.

Gość gość
Akurat w tym przypadku to nie byl ojciec. Konkubinat kojarzy mi sie z patologia, wszedzie gdzie sie slyszy o takich tragediach to wiaze sue z tym konkubinat

Gość gość
Zabiłam bym gnoja:/ jak mozna takiemu malenstwu coś zrobić:( płakało bo moze potrzebowało przytulenia itp. a taki huj poprostu pobił:(((

Gość gość
a ja poza tym, że zaje/bałabym takiego skur/wiela, to jeszcze mamusi zrobiłabym to samo, bo szmata pozwoliła na to!!!

Gość gość
dziewczyny to ten zakapior na tym zdjęciu Grzegorz Dziewulski jak jesteście z Opola to tam podobno jest znany bo wcześniej 2 lata temu podpalił kamienicę :/ po mordzie widać że to psychopata http://www.nto.pl/wiadomosci/opole/art/4562747,pogorzelcy-z-opola-maja-szanse-na-mieszkania,id,t.html

Gość gość
Ten s......syn to jakiś wasz sąsiad, może kuzyn albo brat. Czemu nie reagujecie jak slyszycie płacz dziecka zza ściany ? Ta patologia to jest codzienność. Zawsze twierdziłam we rozmnażanie się powinno być kontrolowane. , to pozwoliło by uniknąć śmierci i bólu niewinnych dzieci a ludzie z zaburzeniami osobowości powinni być kastrowani Rodzicielstwo to dar. Szkoda ze niektórzy są zbyt mali by to rozumieć

Gość gość
http://www.nto.pl/wiadomosci/opole/art/4562747,pogorzelcy-z-opola-maja-szanse-na-mieszkania,id,t.html wklejam jeszcze raz link jak nie zadziała to wpiszcie w goglach "pogorzelcy z opola mają szansę na mieszkania", to on a jego konkubina podobno się puszcza od 13 roku życia, teraz ma 22 lata a on 29