Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem po co HIM pokazuje te brzydkie placki skoro nie ma się czym chwalić

Polecane posty

Gość gość

troche samokrotyki :p nie dziwie się że nie chciał stać jednemu facetowi podczas seksu z nią, każdemu by opadł na widok takich zwisów

Gość gość
i to krzywod***e, zawsze ta sama nienaturalna poza.Oraz łydy niemieckiej sportsmenki z czasów nrd

Gość gość
up

Gość miśbaribal
Mi się ona podoba. Ładna dziewczyna. Co ma w głowie, to nie wiem, nie gadałem z nią. Ale chętnie bym poznał bliżej dziewczynę takiej urody. Co do autora tych tekstów, to jestem pewien, że albo to zazdrosna laska, albo facet, który ani nie ma czym, ani z kim. Pozdrawiam HIM :)

Gość gość
ja sie dziwie że komuś może się podobać takie brzydactwo :D nie zazdroszcze bo nie mam czego, nie zamieniłabym się z nią na urode :D chyba tylko prawikom sie podoba

Gość gość
baribal zwal sobie.Tak cała kafe jej zazdrości , dwóch bachorów, życia na wsi, nieukończonej szkoły, ciąży w wieku 17 lat i dawania na prawo i lewo.Błagam litości zróbcie baribalowi lobotomię.

Nic jej nie brakuje. Jest ładną kobietą. Nic więcej o niej nie wiem. Ale to, że ktoś ma dwoje dzieci i mieszka na wsi, nie świadczy o nim źle. Żle świadczy o kimś kto się z takiego faktu nabija. Czy daje na lewo i prawo, to też nie wiem. Ale wiem, że jakby podliczyć partnerów niejednej "porządnej" i wziąć do tego okoliczności temu towarzyszące, to można by się zdziwić. Jestem pewien, że wiele kobiet zamieniłoby się z nią na urodę. Ja jej nie bronię, bo nie znam jej, ani nie mam misji zbawiania świata. Ale czytam, że jakaś laska jest fuj, brzydka, beznadziejna, a patrzę na zdjęcia które tu wklejacie i laska jest całkiem do rzeczy. Czytam, że z niej wieśniara, że ma dwójkę bachorów i mieszka na wsi i sobie myślę, że ten kto tak pisze jakiś niedopieszczony jest. Potem czytam, że należy mi się lobotomia za "obronę" HIM i sobie myślę, że ten kto to pisze powinien obejrzeć sobie Lot nad kukułczym gniazdem, a potem być z tego odpytanym, żeby się upewnić czy zrozumiał czym jest ten barbarzyński zabieg.

Gość gość
ten baricośtam podejrzany typek może to nawet sama blondi :)

Gość gość
Moim zdaniem ona jest całkiem ładna z urody. Na pewno ma dobrą figurę, piersi jak na po 2 dzieciach całkiem okay. Natomiast z tego co kiedyś pisała na Kafe, nie znosi seksu i jest strasznie niezdecydowana w układach męskodamskich, jest też dziecinna i nie wie czego chce. Trochę też jest nawiedzona religijnie i o ile pamiętam chora psychicznie (ma schizofernię czy coś)

Gość gość
że nie znosi seksu ?? dobre sobie ja pamiętam, jak kiedyś pisała pijana, że chce sie jej jebać i pisała, że dłużej juz bez seksu nie wytrzyma, że jest człowiekiem, że ma potrzeby i takie tam, głupoty...

Gość gość
Może to kwestia schizofrenii, raz nie lubi raz uwielbia :) Pisała też, że jest katoliczką etc. a potem wyzywała kogoś

Gość gość
Gdzie te placki, z nudów mogę obejrzeć :o

Gość gość
Autorka tematu ma przyjemność w obrażaniu innych, i tu HIM jest tylko pretekstem. To już samo o wiele więcej mówi o człowieku niż tam czyjś wygląd, nawet gdyby był faktycznie brzydki. Słaby temat

Gość gość
A skąd wiesz że to autorka? może autor.

Gość gość
Ja chce zobaczyć placki! :p