Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziwie się że jest tyle wpadek skoro kobiety się nie zabezpieczają

Polecane posty

Gość gość

sama znam sporo dziewczyn które przyznały że sie nie zabezpieczały, liczyły na łut szczęścia i stosunek przerywany bo tabletki szkodzą, bez prezerwatywy fajniej a pózniej jedna się skrobała od takiej antykoncepcji bo 2 lata się udawało :D a pózniej wciskają kit że się zabezpieczały a i tak wpadły

Gość gość
Facet w sumie też powinien pomyśleć nad zabezpieczeniem

Gość gość
taa, bo bycie pojemnikiem na spermę to zaszczyt...

Gość gość
faceci też oczywiście ale kobiety liczą na facetów zamiast same zatroszczyć się o swoją d**e bo pózniej to one będą to dziecko być może wychowywać samotnie

Gość gość
bo tabletki rozpieprzają organizm. mnie się ciągle po tabsach chciało wyć. a gumki? co zrobić?... chcesz, żeby facetowi było z tobą dobrze, chcesz dla niego jak najlepiej. a gumki osłabiają czucie. więc pozostaje się modlić. głupie to, wiem.

Gość prawictwo pospolie 152
najlepszą antykoncepcją jest abstynencja

Gość gość
19:28 Lepiej mieć gromadkę dzieci :P U mnie 1 tabletki też się nie sprawdziły, ale poprosiłam o inne i teraz jest ok.

Gość gość
Z tego co wiem mamy alarmujący poziom niżu demograficznego więc nie wiem skąd autorka bierze to info o wielkiej ilości wpadek :P Nawet nie zabezpieczając się ciężko jest zajść w ciąże jak kobieta w trakcie cyklu jest płodna około 5 dni :P A o wpływie tabletek antykoncepcyjnych na raka piersi co raz głośniej :P

Gość gość
Ja się dziwię, że faceci bzykają się bez prezerwatyw, pomijając ciążę są jeszcze choroby weneryczne... na zachodzie nie do pomyślenia

Gość gość
Bo sa idiotki, ktore chca sie uzaleznic od faceta... a pozniej na starosc skamlec i zebrac o jakies pieniadze na chleb i dac...h nad glowa