Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracilam prace i facet przestal mnie szanować

Polecane posty

Gość gość

Obiecal ze mnie wesprze finamsowo rowniez a on co nie dość że mnie poniza i dopieprza to jeszcze totalnie olewa i nawet jedzenia mi nie kupi. Nie mieszkamy razem ale ja mam rodziców ktorzy mnie nie utrzymuja i mi nie ponagaja i myslalam ze przez miesiac mi on pomoze a tu nic totalna olewka.

Gość gość
przykro mi nie wiem co powiedziec...faceci to egoisci,,, ludzie sie nie rozumieja

Gość gość
musi byc ci strasznie ciezko... wspolczuje Ci i wierze... hmmm sama sie boje takiej sytuacji bycia bez kasy...

Gość gość
Dla niego licza sie tylko modne ubrania i chodzenie po fryzjerach i blondynki Ja sie nie licze Gdyby to on stracił prace pomoglabym mu a on... Jesli to sie nie zmieni bede musiala od niego odejść. On ciagle chce się kochać ale ja nie mam ssilybo jestem glodna zmartwiona ... on tego nie rozumie

Gość gość
Up

Gość gość
Beznadziejny facet,wspolczuje...

Gość gość
typowy los dla konkubiny

Gość gość
typowy los dla konkubiny xxxx Przecież napisała że nie mieszkają razem, po choooy wpieprzasz się z konkubinatem

Gość gość
Masz teraz trudną sytuację i jak widać nie możesz liczyć na jego wsparcie, a wręcz przeciwnie, jesteś jeszcze ponizana.. Szok, pogoń frajera! Masz wyraźny sygnał jakie życie Cię z nim czeka, jest się razem na dobre i na złe, niestety Twój facecik się nie popisał. Pracę sobie znajdziesz inną jak się postarasz, faceta też na lepszy model.. Może to właśnie czas zmian? Pomyśl o tym :) i głowa do góry, wszystko się ułoży. Dobrej nocy.

Gość gość
Gdybym bylA zdrowa to by mnie nie zwolniono... niestety do pracy na razie wrocic nie moge ze wzgl zdrowotnych ech Czuje sie niepotrzebna upokorzona i zawiedziona...

Gość gość
Możesz się tak czuc,ale to bardzo przykre,ze najblizsza Ci osoba tak postępuje. Pomysl nie możesz na niego liczyć, to źle wróży.