Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O wózkach raz jeszcze

Polecane posty

Gość gość
Zobaczyłam u sąsiadki Anex Cross. Spodobał mi sie bo jest mały i zwrotny. To dość nowy wózek ale i ja go zamówiłam dla mojego dzidziusia :-) jeździmy nim dopiero 3 tygodnie ale sprawdza sie super. Nie mam zastrzeżeń jak narazie. Gondola duża i co ważne ma regulowane oparcie ( moja niunia ulewa po jedzeniu i musi leżeć pod małym kontem a tu jest to możliwe ) i fajny materacyk kokosowy. Eco skóra z ktorej jest uszyty jest mięciutka i ma naprawde bardzo ładne eleganckie szycie .

Gość gość
Napewno nie bedziesz sie wstydzic wózna Anex Sport. Nowoczesny design. Śliczna kolorystyka. I napewno to nie czołg :-) lekki i skretny. Prowadzi sie jedną ręką. Dodatkowe atuty : duza regulowana gondola , spacerowka wpinana w oba kierunki i rozkładana do spania oraz regulowany podnóżek , wupinanie barierki jedną ręką , łatwość czyszczenia, mały ale bardzo pakowny kosz na zakupy, pojemna torba z usztywnieniem na dole. Nie bedziesz się go wstydzić ;-)

Gość gość
No właśnie, każdy ma odmienny gust i swoje zdanie oraz poczucie "czołgowatości" wózka. Dlatego myślę, że przy wyborze modelu warto kierować się własnymi odczuciami i funkcjonalnością wózka, niż samym wyglądem. Poleca przeczytać super artykuł na ten temat http://www.gucio.org.pl/

Gość gość
nie polecam quinny buzz xtra, jesli jest tu ktos kto reklamuje ten wozek to niech go zabiera na reklamacje!!! zapłaciłam prawie 3 tys z fotelikem maxi cosi wózek poprostu sie rozjeżdza, kółko notorycznie sie blokuje, nie moglam normalnie córki uspic w wozku bo ruszajac przod -tył kółko rozjeżdzało sie na lewo i wozek skrecal i dostawalam bialej goraczki!!! poza tym stelaz kompletnie sie rozchwial, nie ma jak tego skrecic nawet, bo to nie sruby ... nie raz myslalam aby przejsc sie do lasu ale nie wiem czy wozek by mi sie nie rozlecial po tej kamykowej drodze lesnej!! masakra! chetnie oddalabym go na reklamacje ale mam go rok , no i mi potrzebny jest !!! spacerówka to jakas tragedia, poloże dziecku zabaki to jej wypadaja bo ten wozek to jest tylko lazdny, najlepiej go postawic i nie korzystac!!

Gość gość
Dla każdego słowo idealny wózek znaczy co innego. Ja mam Anex Sport i jest to dla mnie wózek idealny a dla niekturych stoke bedzie idealny. Mieszkam pod Warszawą i na moim osiedlu króluje własnie Anex . Ze wzglegu na dobrą amortyzację i ładny wygląd.

Gość gość
Juz gdzieś na kafeteri polecałam swój wózek. Anex Sport to naprawde swietny wybór jeśli chodzi o wózki. Lekka konstrukcja aluminiowa oraz bardzo lekka gondola z uchwytem do przenoszenia. Sprawnie działający hamulec który nie niszczy obuwia. Pojemny kosz na zakupy. Duża torba na akcesoria. Fajna spacerówka. Ogólnie wózek świetny.

Gość gość
anex sranexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gość gość
Jestem kafeterianką od 2lat . Czytam bardzo dużo waszych pytań i podpiwiedzi którę bardzo mi pomogły w wyborze wózka. Anex Sporta wybrałam dzięki waszym opinią. Używamy go od prawie roku i mogę go polecić każdej kolejnej kafeteriance która szuka wózka idealnego :-)

Gość gość
Jestem kafeterianką od 2lat . Czytam bardzo dużo waszych pytań i podpiwiedzi którę bardzo mi pomogły w wyborze wózka. Anex Sporta wybrałam dzięki waszym opinią. Używamy go od prawie roku i mogę go polecić każdej kolejnej kafeteriance która szuka wózka idealnego :-)

Gość gość
Ja polecam Anex Cross. Moim zdaniem.godny każdej kafeterianki ;-)

Gość gość
Ja niedawno kupiłam właśnie Anexa Crossa. Obawiałam się mniejszych tylnych kółek ale nie mam z nimi problemu, dają radę w każdych warunkach. Wózek dobry jakościowo, łatwy w obsłudze i prosty do czyszczenia. Zero problemów polecam

Gość gość
Również jestem kafeterianką z wózkem Anex Sport :) Bardzo dobry wózek godny polecenia. Idealny pod każdym względem. Jak to przeczytałam na innym forum Anexsiary łączmy się :) hahah

Gość gość
Mi bardzo spodobał się nowy model Anexa Cross. Bardzo fajny stelaż i bardzo fajna kolorystyka z ekoskóry. Całkiem inny wpadający w oko wózek

Gość gość
Anex Cross to rewelacja:)! Niepowtarzalny i piękny kształt. Trzeba przyznać ,że ten wózek udał się Anexowi.