Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaaniafrania

JESTEM GRUBA I CO KURWA

Polecane posty

Gość grubaaniafrania

Witajcie. Ostatnio bardzo denerwują mnie te wszystkie przemądrzałe sucze, które jak mnie widzą w tramwaju, autobusie itp. od razu śmichy chichy do koleżanki. I ja niby tego nie słyszę.... Jestem G R U B A i jeśli ja to akceptuje to ty tym bardziej powinieneś. Mam już dosyć braku akceptacji. Mam wystający brzuch, 10 kg nadwagi i wiecie co? DOBRZE MI Z TYM. Gruba baba też może być sexy, tylko że wszyscy mają ją w d***e więc nikt tego nie zauważa. Pozdrawiam wszystkie grubaski. I takie pytanie: czy gdyby twoja dziewczyna była gruba, ale za to wygadana, mądra i pewna siebie to byś z nią zerwał? Bo chyba niektórym się w d****h poprzewracało od tych thigh gaps i mody na tumblr... Niestety w realnym świecie nie wszyscy są idealni i lepiej się z tym pogódźcie. Pozdrawiam, wkurzona gruba.

Gość gość
Dla mnie grube i proporcjonalne są bardzo seksowne :) . Niestety, sam mam powodzenie, głownie wśród szczupłych kobiet :(.

Gość prawictwo pospolie 152
nigdy bym sie nie umówił z grubą dziewczyną Dla mnie kobieta może ważyć najwięcej 58 kilogramów Na takie co mają 71 kg i wiecej nawet nie spoglądam

Gość gość
prawictwo pospolie 152 dziś Przecież Ty NIGDY W ŻYCIU, NIE UMÓWIŁEŚ SIĘ jeszcze z ŻADNĄ DZIEWCZYNĄ :P. Jesteś 32 letnim prawiczkiem, któremu nie staje już nawet do Twoich jpg. Jakim prawem wypowiadasz się w imieniu MĘŻCZYZN ?

Gość gość chudy
tez masz się czym przejmować, większość normalnych facetow poleci bardziej na ciebie niż na wieszaka:classic_cool: problem dużych kobiet polega na tym ze się za bardzo przejmują nadwaga i dlatego czasami odstraszają tych normalnych:-D

10 kilo nadwagi to nie gruba. Nie sądzę by się ktoś śmiał z ciebie z powodu 10 kilo nadwagi. Coś ściemniasz.

Gość gość
prawictwo pospolie 152 dziś A g_wno nas to obchodzi :P