Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro w totku 60 baniek, co byscie z tym zrobiły?

Polecane posty

Gość 60 000 000
- na razie zostałabym w swoim mieszkaniu, ale spłaciłabym kredyt hipoteczny - zrezygnowałabym z pracy, ale dałabym im czas zeby znależli kogoś na moje zastępstwo - żyłabym z odsetek bankowych i może zainwestowałabym troche na wynajem nieruchomości - bratu i siostrze męża kupiłabym mieszkania lub domy - kupiłabym mieszkanko w W-wie zeby rodzice mieli gdzie się zatrzymać do mnie przyjeżdzając - rodzicom i teściom dałabym po milionie na remonty/samochody itp. - tacie dodatkowo kupiłabym łódkę - z mezem pojechałabym na wycieczkę do USA, Kanady i po Europie. Chciałabym odwiedzić niemal kazdy kraj w Europie. - zapisałabym się na kurs francuskiego - kupiłabym mężowi nowy samochód - zaczęłabym uprawiać sport - spróbowałabym np. tenisa ziemnego, jogi, pilatesu. - nie pracowałabym raczej do końca życia, a czas spędzałabym na wyjazdach i ich planowaniu, nauce jezyków obcych, małych wyjazdach np. nad morze, cieszyłabym sie kazdą chwilą, nową potrawą, rejsem statkiem, czytaniem gazety, świeżym pieczywem każdego rana itp. :) - zaczełabym się zdrowo odżywiać i nie oszczedzać na jedzeniu

Gość gość
O, autorko, bardzo podobnie. Ale ja także zabezpieczyłabym dzieci - przede wszystkim kupiłabym im mieszkania. Wyjazdy "w różne zakątki świata" owszem, ale 2 razy do roku, zimą koniecznie najpierw ciepłe kraje, bo cierpię na coś w rodzaju depresji sezonowej, potem narty. Zabezpieczenie siebie, rezygnacja z pracy i oddanie się swoim pasjom - u mnie to pisanie i również malowanie :) Oraz gra na fortepianie. Na pewno trochę na cele charytatywne - dzieci z chorobą nowotworową.

Gość gość
Autorko, na to, co napisalas, starczyloby 6mln, a nie 60. Ja: pobudowalabym domy dla rodzicow, tesciow, rodzenstwa mojego i meza, dla moich chrzesniakow rowniez. To by bylo 9 domow, czyli koszt okolo 5-6 mln. Kazdej rodzinie super samochod, czyli i samochodow, czyli ok 500 tys.Sobie kupilabym dom w jakims cieplym miejscu na swiecie, kolejny milion. Tutaj wybudowalabym super wypas wielka chate i zalozylabym rodzinny dom dziecka, tam bysmy mieszkali i tym sie zajmowali- pewnie do 2 milionow. To juz by bylo 10mln. Kolejne 10mln przeznaczylabym na chore dzieci i rodziny jakos szczegolnie potrzebujace, po jakiejs katastrofie czy cos. To by bylo 20mln. Za pozostala czesc zylibysmy na extra wysokim poziomie, oczywiscie pieniadze ulokowane rowniez. Dla kazdego dziecka, naszego i przysposobionego byloby po co najmniej milionie na start w dorosle zycie. A tak podroze i zycie bez zmartwien o jutro :-) Ach, pomarzyc dobra rzecz

Gość gość
Gość dziś 10:28 przykro mi ale już mam kandydata do lotu w kosmos razem ze mną ;)

Gość gość
Najpierw chciałabym wygrac potem będę się zastanawiać co z nimi zrobić. Właśnie wczoraj widziałam jak gościu za 3 tyś obstawiał

Gość gość
Po pierwsze zapłaciłabym podatek temu złodziejskiemu krajowi i już bym o 10mln była uboższa. Po drugie pojechałabym do kraju gdzie moga wyleczyć moja chorobe i nie liczyłabym sie z kosztami. Po trzecie obdarowałabym rodzinę, po 2mln dla każdego. Po czwarte pozbyłabym się w zgrabny sposób pewnej osoby. Po piąte wykupiłabym całą kamienicę, w której mieszkałam kiedyś i podniosła sasiadom masakrycznie czynsz:D Po szóste spakowałabym się w jedna walizkę i wyjechała jak najdalej.

Gość gość
Dalabym po milionie rodzicom, teściom, bratu, dwóm szwagrom. Zalozyla dwa konta dla dwóch bratanic męża których jesteśmy chrzestnymi i tam też wpłaciła po milionie żeby miały po 18 urodzinach. Kupiłabym duży dom nad samym brzegiem morza. Zainwestowała w rozwój naszej firmy, w budowę hali produkcyjnej. Wybudowala dom 2 razy większy niż mamy w planach i wynajęła panią do sprzątania. Wyremontowala dom obu babciom. Kupiła kilka mieszkan w dużym mieście i wynajmowała je. Pomoglabym finansowo chorej na raka cioci. Wyslala babcię na rehabilitacje i do sanatorium. Wakacje oczywiście w jakimś pięknym miejscu, ale w Europie bo boje się latać samolotem. Reszta na konto i na zachcianki męża, który ma duuuzo pomysłów na biznesy tylko brak kasy i czasu. Szkoda że czasu nie można kupić.

Gość gość
pomarzyć dobra rzecz:D Stałam dziś w długiej kolejce po kupon to tam każdy już był milionerem:D Ja wiem, że nie wygram, normalnie to bym nawet nie obstawiała żadnych numerków, ale mąz jest za granicą i się uparł żeby chociaż z dwa kupić:O Nie wiem po co i tak nie wygramy .

Gość gość
Wedlug mnie głupie jest takie rozdawanie milionów rodzinie. Przecież ktoś z nich prędzej czy później wygadałby się komuś, ze wygrałaś i napady rabunkowe bądź uprowadzenia dzieciakow macie jak w banku. Nikomu bym nie powiedziała, ze wygrałam. Mamę i rodzeństwo wspomagałabym większą kwotą, gdyby faktycznie była taka potrzeba. Kupiłabym sobie i męzowi super auta, remont domu, pomoc charytatywna dla chorych , mieszkanie dla synka aby miała się gdzie podziać w dorosłym życiu, mieszkanie nad Bałtykiem i na naszej ukochanej Florydzie. Oczywiście nikt z rodziny by o tym nie wiedział

Gość gość
ja tez bym sie starała to trzymac w tajemnicy, i przyznam, ze miałabym problem co robic. Syn ma 18 lat , powinien niedługo zdawac mature, leni sie, a jakby sie dowiedział ze wygrałam taka kase to juz chyba nic by mu sie nie chciało.. Na pewno bym nieco podremontowała dom w którym mieszkam, zainwestowała w zdrowie- kilka implantów bo zeby sie sypią, moze operacja wady wzroku, jakas poprawa wyglądu, rehabilitacja dla młodszego syna bo choruje, pompa insulinowa dla matki... Na pewno bym chciała zobaczyc Kalifornię, i kupic wreszcie własnego konia, z taka kasa nawet mogłabym miec stajnie wasną

Gość gość
padły 3 szóstki a ja nawet trójki nie trafilam-a wysłałam od razu na losowanie plusa :(

Gość gość
Swoim talentem można się oczywiście pochwalić na www.utalentowani.pl. jest to bardzo fajny portal.