Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych, którzy chodzą do burdelu. Chcę tam pójść się rozprawiczyć.

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i chciałbym to zrobić, ale jednak nie wiem, o czym gadać z dziwką ? Z drugiej strony chciałbym sobie wycałować jej ciało, ale przecież mogę się czymś zarazić. W usta jej nie pocałuję, bo za dużo c*****w pewnie w mordzie. TO samo cipki nie wyliże. To w sumie ma dobre i złe strony. Ehhh

Gość gość
gadać wcale nie musisz, dziewczynka przejmie obowiązek prowadzenia rozmowy albo zrobicie to w milczeniu, ona nie będzie wymagała żadnych wyznań i nie obrazi się. A co do reszty, jest tak jak piszesz. Jest to dom publiczny, tak jak toaleta publiczna czy restauracja, jest powszechnie dostępny. W restauracji tez nie podadzą ci zastawy, z której nikt wcześniej nie jadł, tylko w przeciwieństwie do ci'pki, to można skutecznie wydezynfekować.

Gość gość
widocznie traktujesz seks jak sranie a kobiety jak masturbatory

Gość gość
a gdzie są burdele gdzie kobieta moze stracić dziewictwo?

Gość gość
a gdzie są burdele gdzie kobieta moze stracić dziewictwo? x dyskoteki

Gość gość
- tylko w przeciwieństwie do ci'pki, to można skutecznie wydezynfekować. - tak samo z fiutem

Gość gość
Dzwonisz umawiasz sie ustalasz co i jak i za ile jedziesz na spotkanie i ****asz. tylko nie bądź miły bo jak ty będziesz miły to d***** będzie nie miła i będzie udawać dominującą. Masz być smiały i dominujący to wtedy sobie dobrze p*****asz. Wyżyj sie

Gość gość
ja bym nigdy nie wylizal c**y prostytutce z burdelu, ale prostytutce amatorce tzw cichodajce, prawdziwej studentce juz tak

Gość gość
gość dziś dlaczego chcesz stracić dziewictwo ? to nie jest żaden wstyd

Gość gość
Ma ktoś namiary na taką fajną dla prawiczka?

Gość gość
poczytaj na garso

Gość gość
Ale tam sa opinie klientow doswiadczonych a jak napiszesz temat zeby spytac jaka polecaja dla prawiczka to ci mod skasuje temat bo nie masz "opinii" na swoim koncie.

Gość prawictwo pospolie 152
hiv gratis hehe

Gość gość
po to są gumki znawco

Gość gość
Dobrze że te d**y na imprezach są takie "czyste". Prostytutki cie chociaż badają

Gość gość
Ja też dawno dawno temu miałem pierwszy raz z dziwką i było spoko. Jestem zdrowy.

Gość gość
gość dziś A znasz takie dobre na pierwszy raz? Chodzi mi o podejście i bez takiego cwaniactwa że Cie zaraz wygoni jak skończysz w minute albo musisz dopłacać.

Gość prawictwo pospolie 152
HPV gratis , Kiła gratis , rzezączka gratis

Gość gość
lepiej miec hpv i regularny seks niz nie meic i byc prawiczkiem

Gość gość
Na roksie są dobre d***** ? Tutaj autor. Może bym się przeszedł w lecie.

Gość gość
Nie twierdze że bycie prawiczkiem to jakiś wstyd bo nie dla każdego odbycie seksu jest głownym sensem egzystencjalnym, ale jeśli ktoś ma duży pociąg w tą stronę to dobrze żeby to się zmieniło. A te posty z kiłą i hivem to pisze chyba jakaś zazdrośnica.

Gość gość
Za 200 zł już są na prawdę fajne, ładne panienki na roksie :)

Gość gość
No tak ale te wymagające cenowo albo z dość fajnym ciałkiem mogą być zwykłymi sukami i zależy im tylko na kasie. Tak wiem każdej zależy ale niektóre mogą się tym obnosić przy kliencie.

Gość gość
Ja bym to wolał zrobić jednak z trochę starszą, taką po 30 stce na pierwszy raz. Głupio by mi było robić to mając 25 lat z młodszą, skoro ona już bardziej doświadczona od starszego byka.

Gość gość
A może to jej powinno być głupio że w takim wieku jest już taka doświadczona, zresztą zawód jaki wykonuje narzuca taką sytuacje że to ona więcej razy uprawiała seks. I myślę że od wielu panów starszych od nich o pare lat.

Gość gość
Ja mimo twierdze że pierwszy raz swoją drogą ale nie zrobiłbym tylko dlatego żeby było po wszystkim. Dla mnie taka dziewczyna szczególni jeśli płacę musiała by się jakoś prezentować bo inaczej Ci nie stanie. Takie po 30stce też są fajne ale mniej ich jest z wiadomych względów.

Gość gość
Może masz rację. Może się przejdę do jakiejś 22 latki, a może i do starszej w lecie.

Gość gość
Słyszałem tej audycji już jakiś czas temu.

Gość gość
Oglądałem to nagranie, nie znam typa ale od razu widać że patrzy w jedną stronę, tzn sam niby przeżył pierwszy raz z prostytutką i jak widać chyba nie ma jakiś wyrzutów sumienia z tego powodu. Dla osób które są znacznie po 20stce albo nie mają szans na taki seks z normalną dziewczyną z różnych względów to chyba oczywiste że decydują się na płatny seks i nie powinno się robić z tego tragedii.