Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych, którzy chodzą do burdelu. Chcę tam pójść się rozprawiczyć.

Polecane posty

Gość gość
Wirus HPV może spowodować nie tylko raka szyjki macicy, ale także penisa i okolic.

Gość Joohnie
>Słyszałem tej audycji już jakiś czas temu. Witaj Bracie Samcu :) Idź. Zobaczysz jak to jest. Seks jest przyjemny, ale tak naprawdę to poczujesz rozczarowanie - jak już zamoczysz nic się wielkiego nie stanie. Nie zstąpią aniołowie z nieba, nie będą grały fanfary, nie będzie żadnego świecącego obłoku. Jedno, co mogę poradzić, to wybierz dziewczynę, która Ci się będzie podobać fizycznie. Nie ma sensu i szkoda Twojego cennego czasu na kochanie się z brzydkimi kobietami.

Gość gość
Ewentualnie po spożyciu alkoholu się za takie zabierzesz i nie będziesz nic pamiętać :P

Gość gość
Wiem, że nic fascynującego się raczej nie stanie. Kiedyś ładowałem dla przykładu w taką sztuczną i nic fascynującego. To już bicie konia sprawia mi większą frajdę. Może się przejdę w to lato. Muszę się jeszcze zastanowić. A co do samczeruno.pl To czytałem też sporo tam wątków, słuchałem audycji Marka, czytałem posty na Braciasamscy i wiele się dowiedziałem dzięki autorowi.