Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga wawa

Dotykanie miejsca miedzy pośladkami

Polecane posty

Gość gość
skąd się takie głupie ku/rwy biorą, nadstawia facetowi gołą du/pę i domaga się savoir- vivre'u?

Gość gość1122
do--Kapitan statku widmo-- mnie nie obchodzi jak kto zyje, nie bylo tu mowy o zadnej konkretnej osobie tylko typie dziewczyny ktora mi sie podoba a dokladnie o jej zyciu erotycznym

po co od razu kogos obrazac? co w tym zlego ze ludzie sie bzykaja?? osobiscie ani nie potepiam, ani nie zachwalam. tak juz jest. jesli mnie to nie dotyczy to nie jest to moj problem...

Gość gość1122
do--Kapitan statku widmo-- nie krytykuje tego jak ktos zyje ale to nie znaczy ze jak poznam jaks dziewczyne to mam nie pytac o jej przeszlosc i nie ocenic czy jej zachowanie mi odpowiada czy nie. nie nazwe jej d***** tylko po prostu nie bedzie mi to pasowalo

1122, wiesz, 6 facetow w dwa lata to nie jest duzo. wejdz sobie na topic- szwecja prywatka (czy jakos tak) i poczytaj jak polskie dziewczyny zarabiaja na zycie... nie udzielam sie tam bo w sumie nie mam nic milego do powiedzenia, jedni pracuja glowa, a inni pracuja glowa inaczej...

Gość gośćM30
doKapitan statku widmo ,tez tak myslalem jak ty ,seks bez zobowiazn to byla norma a jak sie naprawde zakochalem to dlugo nie moglem zniesc mysli ze moja kobiete ktos inny przede mna mial.pozdro

gosc 1122- i sorry, nie czepiam sie ale widze ze tez nie spisz. ile partnerek w ciagu ostatnich 24 miesiecy- jesli jestes w stalym zwiazku to masz znizke oczywiscie i za kazdy rok dostajesz dodatkowa gwazdke.

zaraz, zaraz. ja nie promuje bzykania bez zobowiazan. jakos przez 35 lat udalo mi sie nie zbyknac sie z kims dla ideaii, albo dlatego ze bylo czegos za duzo. paru okazji zaluje, ale z drugiej strony milo bylo rano sie obudzic i nie miec moralnego kaca...

Gość gość1122
jedna, bo dlugo bylem w zwiazku, zerwalismy 3 miesiace temu

Gość gość
no nie proponujesz ale zabrzmialo inaczej

Gość gość
Ja bym nie poszła nawet z supersamcem :P

Gość gość
a ja uwielbiam gdy mężczyzna mnie tak dotyka, zawsze mam wtedy silniejszy orgazm

Gość szukam takiej kobiety
ktorej zaden facet nie majstrowal przy tylku

Gość gość
A ja lubię tam dotykać, ale bez wkładania palców. Sam Lubie być dotykany dookoła dziurki i samą dziurkę, ale bez penetracji.

Gość gość
trzebabylo mu sztucznego k****a w d**e wsadzić jak taki tym zafascynowany jest

Gość Taki_jeden_964
Dotykanie fajne, ciarki ma Moja, lubi i dotykam też :) A wy się dalej plujcie i wyzywajcie sobie wszystkich :D

Gość gość
Bo kobiece tyłeczki są fascynujące i piękne, co w tym dziwnego że ma się ochotę je dotykać, masować, pieścić, całować, na ogół robi się to bezwiednie dając się ponieść emocjom. Nie każdy facet myśli od razu o analu, bo to nie ma z dotykiem nic wspólnego. Poza tym nie od dziś wiadomo że druga dziurka jest bardzo unerwiona i większość kobiet dzięki takim pieszczotom w trakcie przeżywa silniejsze orgazmy. Pominę już słowa autorki... 2 lata i sześciu facetów w łóżku, do tego ostatni bardzo nachlany... czyżby patologia?

Gość Taki_jeden_964
Mnie najbardziej rozwaliło jak ktoś napisał, że dotykanie kobiecych pośladków przez faceta to pedalstwo. Inne wyzywają od dziffek i kurrew, a same znalazły się na świecie przez akt miłosny, ich rodzice to oczywiście święci bo zrobili to pod prześcieradłem po ciemku z wpustem do środka, oczywiście po ślubie :D

Gość gość
Autorka wycofała się z dyskusji, skoro zrobiliście z niej dzifkę I szmatę. Popieram Cię Autorko, w seksie jest dozwolone to, co sprawia przyjemność OBU stronom. Tak , masz rację, durna moda, wpływy filmików, i..islamu.

Gość przypadek autorki smierdzi
patologia

Gość gość
zamiast żalić się na forum i liczyć na dobre maniery, powinna strzelić faceta w pysk i otwarcie mu powiedzieć, żeby nie wkładał jej paluchów do du'py.

Gość gość
tak was bóg zrobił ze mamy prawo wkładać tam też wam :) w przyrodzie to normalne zjawisko i tylko katolickie zascianki są przeciw :) a tam gdzie rzadzi katolicyzm najwieksze zacofanie :)

Gość Taki_jeden_964
zamiast żalić się na forum i liczyć na dobre maniery, powinna strzelić faceta w pysk i otwarcie mu powiedzieć, żeby nie wkładał jej paluchów do du'py. xxxxx To można wystarczy tylko powiedzieć. :) Ludzie mają różne potrzeby, jedni mniejsze inni większe, jedni rooochali cale życie inni całe życie byli samotni, wasze generalizowanie to można od kant dooopy rozbić. Według kościoła jak ktoś nie chce ślubu i dzieci to powinien całe życie przeżyć w ścisłej abstynencji i samotności.

Gość gość
jakwieksze pedały chodza w sutannach :D śmiecie mają czelnosc mówic innym co mamy robic :) JP2 modlił sie do boga i zdechł buheheheeeeeee :D

Gość Taki_jeden_964
jakwieksze pedały chodza w sutannach xxxxx Do tego nawet się nie odniosę. Poziom poniżej dna. Można się z czymś nie zgadzać ale bez przesady.

Gość slawku
bo tylek jest podniecajacy , uwielbiam go dotykac , gryzc i lizac. A tak w ogole szesciu facetow w lozku to niewiele?? ahaha dobre ,az sie usmialem , jak dla mnie po kolejnych dwoch latach bycia singielka z takimi rezultatami mozesz miec problemy ze znalezeieniem faceta na stale w ogole.

Gość gość
Nie dość że sześciu to jeszcze pedały, i jeszcze się żali że pośladki zaciskała :-O

Gość gośćwawaaaaa
ja bez zakochania obu stron nie dam się tknąć ,a zakochuję się tylko w fajnych ,dla mnie jesteś 30 letnią głupią latawicą