Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela1222

co z moim okresem ? proszę o pomoc

Polecane posty

Gość ewela1222

pierwszy raz współżyłam z chlopakiem 4 tygodnie temu. zaraz po 5 dniach dostałam okres, był normalny obfity i trwał 5 dni, okres zawsze dostaje 15 czasem dzień wcześniej lub póżniej. Pewne jest to że sie zabezpieczaliśmy lecz od kilku dni miałam ból brzucha jak przed okresem i wczoraj gdy wróciłam do domu zobaczyłam lekkie krwawienie a był to 6 niecałe 10 dni do mojego okresu, załozyłam wiec podpaske lecz gdy dzis wstałam po całej nocy nie było ani śladu krwawienia. Czy to normalne że tak sie zdarza i nie ma to nic wspólnego z ciążą ?

Gość gość
Po bzykaniu ciążą

Gość gość
Jak wczesniej tak nie mialas to trzeba isc do lekarza. moze ciaza moze nadzerka, moze cos innego

Gość gość
To jest przebijajacy plemnik do jajeczka :) mialam to samo.. Po tym zrobilam test i dwie kreseczki.

Gość gość
być może miałaś jakieś chwilowe zachwiania hormonalne. Powinnaś iść do lekarza. Zacznij sobie może wyznaczać fazy cyklu, dzięki temu szybciej wyznaczysz różne anomalie. Bez problemu zrobisz to przy pomocy np testów owu, mikroskopu owulacyjnego czy komputera cyklu.

Gość gość
który z tych produktów jest według was najlepszy?

Gość gość
Powinnaś pójść do ginekologa i sprawdzić co to może być. Pójdź do www.godulahope.pl w Rudzie Śląskiej a na pewno fachowo się Tobą zajma