Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

wibrator vs penis

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Dziewczyny jaka wg Was jest najlepsza d艂ugo艣膰 penisa? Ostatnio sie troche za艂ama艂em. Ju偶 bardzo dawno kupilismy sobie z dziewczyna wibrator do wspolnych zabaw. Nie za duzy 18cm d艂ugosci i 13cm obwodu (specjalnie pozniej sprawdzalem). Ostatnio w lozku piescilem ja tym wibratorem. W zasadzie to jeszcze nie widzialem 偶eby moja dziewczyna miala taki odlot. Na pocz膮tku wklada艂em go tylko tak do po艂owy bo myslalem ze jest za du偶y skoro moj penis jest mniejszy. Tak w ogole to moj penis nie jest za duzy 13cm dlugosci i 12cm obwodu. No i podczas tych pieszczot wibratorem nawet polizalem jej ci*ke. W pewnym momencie ona tak odleciala ze nawet nie kontrolowala tego co mowi. Powiedziala "w艂贸偶 mi go g艂臋biej i zer偶nij mnie nim". Nie powiem mega mnie to teraz podnieca jak o tym mysle. Tak te偶 zrobi艂em jak prosila. Jak by艂a ostatnio w pracy sprawdza艂em mniej wiecej to wibrator najg艂臋biej jej wszed艂 na 16cm. Jak sie ma to do moich 13cm? Zawsze mowila ze jej to wystarcza i ze w lozku jest cudownie. Podczas tych pieszczot powiedziala tylko ze on jest taki fajny gruby... Troche mnie to zmartwilo.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To masz troch臋 ma艂ego kootasa. Ja mam 29 lat, 16 cm d艂ugo艣ci i 13,5 cm obwodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pierdol臋, taka ma艂a ku艣ka to kalectwo. cudownie? w chuja cie robi, pewnie j膮 sponsorujesz :') hahaha

Udost臋pnij ten post