Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wibrator vs penis

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jaka wg Was jest najlepsza długość penisa? Ostatnio sie troche załamałem. Już bardzo dawno kupilismy sobie z dziewczyna wibrator do wspolnych zabaw. Nie za duzy 18cm długosci i 13cm obwodu (specjalnie pozniej sprawdzalem). Ostatnio w lozku piescilem ja tym wibratorem. W zasadzie to jeszcze nie widzialem żeby moja dziewczyna miala taki odlot. Na początku wkladałem go tylko tak do połowy bo myslalem ze jest za duży skoro moj penis jest mniejszy. Tak w ogole to moj penis nie jest za duzy 13cm dlugosci i 12cm obwodu. No i podczas tych pieszczot wibratorem nawet polizalem jej ci*ke. W pewnym momencie ona tak odleciala ze nawet nie kontrolowala tego co mowi. Powiedziala "włóż mi go głębiej i zerżnij mnie nim". Nie powiem mega mnie to teraz podnieca jak o tym mysle. Tak też zrobiłem jak prosila. Jak była ostatnio w pracy sprawdzałem mniej wiecej to wibrator najgłębiej jej wszedł na 16cm. Jak sie ma to do moich 13cm? Zawsze mowila ze jej to wystarcza i ze w lozku jest cudownie. Podczas tych pieszczot powiedziala tylko ze on jest taki fajny gruby... Troche mnie to zmartwilo.

Gość gość
To masz trochę małego kootasa. Ja mam 29 lat, 16 cm długości i 13,5 cm obwodu.

Gość gość
ja pierdolę, taka mała kuśka to kalectwo. cudownie? w chuja cie robi, pewnie ją sponsorujesz :') hahaha