Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża, poronienie?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam w środę okres, który się spóźnił o parę dni. Był znacznie mniej bolesny niż zazwyczaj (normalnie zdarzają mi się nawet omdlenia, teraz trochę bolało, ale do przeżycia). W dodatku był mniej obfity i dzisiaj przez całą noc i do tej pory nie zauważyłam ani kropli krwi. Jakby ustał. Normalnie trwa u mnie jakieś 6-7 dni. Współżyję regularnie bez zabezpieczenia (partner nie kończy w środku, ale wiem, że to żadna metoda antykoncepcyjna). Czy to może być jakiś dziwny objaw ciąży albo... Poronienie ciąży, o której nie wiedzialam?

Gość gość
Możliwe że to ciąża. Poronienie wygląda raczej inaczej. Zrób test

Gość gość
mogło ci się zwyczajnie poprzesuwać w cyklu i stad opóźnienie. A okres słabszy bo to nie jest reguła że każdy musi być jednakowy.

Gość gość
Jeżeli za jakiś czas dostaniesz brązowych plamien zrób hcg i jeżeli wyjdzie <5 idź do ginekologa. U mnie takie objawy były podczas ciąży ektopowej. Miałam 2 jakby okresy o czasie z 1 dniowa przerwa podczas trwania każdego. Po 2 takim okresie dostałam brazowych plamien. Być może u Ciebie to prawidłowa ciąża, lub zaburzenia cyklu, ale dla bezpieczeństwa zrób test za jakiś czas