Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtrtryyyy

widzenia ojca z dzieckiem!

Polecane posty

Gość rtrtryyyy

Witam. Niedawno otrzymałam rozwód i podczas ustalania wizyt ojca z dzieckiem Sędzia zaznaczył,że ojciec dziecka musi podać mi adres zamieszkania oraz za każdym razem informowac dokąd zabiera dziecko. Niestety mąż nie przyjechał na rozwód i był tylko jego pełnomocnik, który nie przekazał mu tej informacji. Teraz adwokat mówi mężowi ,że nie było takiej rozmowy na sali. Jak mam udowodnić, że Sędzia tak powiedział? Nie znam adresu byłego męża, a gdy zabiera dziecko to nie wiem dokąd! Jak mam udowodnić, że Sędzia wydał takie ustne zarządzenie?

Gość gość
Jestes matka i masz prawo wiedzieć gdzie znajduje się twoje dziecko.może udaj się do sądu i zapytaj czy jest możliwość by sędzia dał ci to zarządzenie pisemnie

Gość gość
Jasne że tak w takich sytuacjach matka ma wieksze prawa niż tatuś....Mi w takiej sytuacji pomogl moj Adwokat Pan Lesław Mrozek z Chorzowa .

Gość gość
Niestety w Polsce mezczyzni sa jawnie dyskryminowani w sprawach rodzicielstwa a niedlugo feministki calkowicie zabronia byc ojcem.

Gość gość
Niedlugo wejdzie ustawa o opiece naprzemiennej to panowie "biedni niedzielni tatusiowie" beda mogli sie wykazac w opiece nad dzieckiem i swojej wielkiej milosci do dzieci!