Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nadaję się do tego świata

Polecane posty

Gość gość
NAPISZCIE KONKRETNE PYTANIA to wam powie co i jak, a na pewno gdzie szukać, jakie macie problemy konkretne.. :-) i zaglądajcie tutaj chociaz jutro w tym Autorka, bo teraz musze spadać na chwilę :-)

Gość gość
Książka: "Kropki" Włodek Markowicz, polecam ;) 18 maja premiera, poza tym kanał YT :)

Gość gość
i jak to...

Gość gość
jesteście dzisiaj "te nie z tego świata" hello?

Gość gość
hello? jest ktoś z tematu?

Gość Konsultant K2
Witajcie, Niestety to wszystko prawda. Ludzie są tak egoistyczni, że aż trudno w to uwierzyć. Swoje pieniądze, przyjemności, korzyści. Inni są im potrzebni tylko dla realizacji swoich celów. Koszmar. Jest na to sposób. Nawet jeden uniwersalny. Problem w tym, że trudno się z tym pogodzić. Jako namiastkę proponuję cytat "przeklęty kto polega na człowieku". Na forum jestem przypadkowo ale widzę, że to o czym pisze Vito Bardena jest już wielkim problemem. Jeżeli nie kupujecie książek to poczytajcie fragmenty na stronie www. Można też zadać im konkretne pytanie. Nie chcę robić reklamy ale wygląda na to, że "Wielkie Marzenie o Uczłowieczeniu Chleba Razowego" to odpowiedź na potrzeby wielu ludzi.

Gość msdos_hack
Ludzie nie zrozumieja Ciebie oraz Nam podobnych. Nie zrozumieja, bo sa plytcy,ograniczeni horyzontalnie i wertykalnie. Prosci ludzie nie maja potrzeby samodoskonalenia sie, obce sa im jakies wyzsze idee. U wiekszosci idee umieraja wraz z zalozeniem rodziny, wpadniecia w machine kariery itp. Nie zmieniaj tego kim jestes. Sluchaj wlasnego rozsadku oraz rad ludzi dobrych i doswiadczonych. Swiata,stricte globalnego, nie zmienisz napewno, a nawet jesli, to jest to walka z wiatrakami. Im wiecej bedziesz dawala od siebie, tym wiecej beda brac,az w koncu bilans bedzie ujemny. Mozesz jedynie swoj swiat dowolnie formowac, masz do tego prawo,zachowac w nim idee,zasady,wartosci, ktore przekazesz dzieciom. W stosunku do swiata zewnetrznego musisz byc asertywna, ludzie sami wybieraja droge.Fakt jest taki, ze wybor zawsze wiaze sie ze strata czegos. Pozdrawiam.

Gość gość
można lepiej kombinować?

Gość gość
jest tu jeszcze któraś?

Gość gość
no ja jestem na przykład a co? znowu Ty od znaków zodiaku i typów osobowości? już gadaliśmy i mówiłam Ci,że jestem lew co jest dziwne bo mam zupełnie inny charakter,nie jestem przebojowa a wręcz przeciwnie i mało mam z tego typowego lwa..

Gość gość
a ten typ mam INFP przynajmniej tak mi wyszło,z opisu sie większość zgadza choć też nie wszystko wcale..

Gość smutny gość
Ja też jestem

Gość gość
widziałyście filmiki o infj z pl napisami www.youtube.com/watch?v=1M3LRi8fsBI LUB tu www.youtube.com/watch?v=AkShgzhwwN0 po prawej PL napisy

Gość gość
Tez sie nie nadaje do tego swiata. I rowniez mam sklonnosc do myslenia o takich dziwnych rzeczach gdy powinnam zapieprzac jak robot. Nie moge ot tak 'wylaczyc sie', ciagle mnie cos boli, zaczelam brac leki na nerwice. Nie wiem o co mi chodzi. Fajnie by bylo tyle nie myslec czy cos ma sens czy nie, co ktos mysli, co ja mysle, czy to jest pozyteczne czy takie siakie i owakie. Mam cos popieprzone w mozgu.

Gość gość
a lubisz duzo spac? ludzie ciebie męczą itd? masz problemy z wyrazaniem emocji tak prosto..itd to prosta odpowiedź to raczej intuicja czy coś takiego, to jakby powiedzieć masz nieaktualny bios do systemu operacyjnego prost rzecz, i zobacz w końcu ten filmik z youtuba, tyle go szukałem z pl napisami

Gość gość
a polscy specjalisci to mega f**k..ry bo wciskają ludziom modną depresję a nie obchodzi ich jacy są ludzie

Gość gość
Co tu pisać dużo , ludzie są nie dobrzy , na tym świecie niema nic za darmo , ludzie nerwowi i tyle , w tym życiu trzeba być twardy i walczyć o swoje .

Gość gość
tak, ale te wszystkie znaki są charakterystyczne, sprawdzcie to bo nikt inny wam tego nie powie i nie będzie na tym siedział.. bo zeby się dowiedziec trzeba miesiace szukac po ang...

Gość gość
To niesamowite ze istnieje jeszcze ktoś wartościowy i żywy a nie jak reszta robotow. Mam nadzieję że nie pracujesz dla kafe i historia nie została zmyslona :))

Gość gość
po chooy wyszukujesz te filmy. o schizofrenii se znajdz, pomoze ci w pewnym stopniu moze

Gość gość
ale to real life, myślice że ktoś by był w ogóle zdolny to wymyślić.. to nie jest żadna schizofremia, ale taki typ osobowości.. czy ja wyglądam na kogoś kto pracuje na kafe:-) Mało tego nawet w wolnych chwilach rozwiązałem chociaz trochę waszą zagadkę chyba, ale sprawdzam na zagranicznych forach..

Gość gość
Opowieści o pilocie Pirxie..

Gość gość
nie roboty ale raczej zombie

Gość gość
to może chociaż sprawdzcie te swoje mbti i zaglądajcie tutaj.. aż coś się wymyśli

Gość gość
ktoś oglądał film LEKTOR?

Gość gość
nawet kiedy będę sam. Nie zmienię się, to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, Którą ja wybrałem sam

Gość gość
oo ta piosenka dokladnie oddaje moje myślenie i uczucia..