Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zasciankowe myślenie polaków

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego w polsce ludzie są tacy zacofani? Wtrącają się w nie swoje życie i wszystkiego zazdroszczą. Mam znajomych w stanach i Europie zachodniej i oni pracują i studiują maja 30 lat. Jeżdżą po świecie, uczą się i często zmieniaja prace. Są wolni! W Polsce jak ktoś ma rok czy dwa opóźnienia na studiach to wszyscy już dziwnie patrzą, rodzina czepia się ze 25 jeszcze nie ma się rodziny i ze czas na kredyt na mieszkanie. Co w tym narodzie siedzi?

Gość gość
przecież studia są dla debili

Gość Taki_jeden_964
rodzina czepia się ze 25 jeszcze nie ma się rodziny i ze czas na kredyt na mieszkanie. xxxxxx Poważnie ? Na kredyt na mieszkanie ? A może na odsiadkę lub komornika za niespłacone kredyty. :D

Gość gość
To nie Polacy są zacofani tylko ty gardzisz własnym narodem zakompleksiony tłuku. Zacofaną to ty masz tylko swoją rodzinę.

Gość gość
Troche to zasciankowosc, ale ja bym miala to gdzies gdybym zyla tak jak Twoi znajomi. Tyle ze mnie nie stac na podroze po swiecie i kolejne studia.

Gość gość
No właśnie o to mi chodzi. Pierwsze 3 posty doskonale pokazują z jakim narodem mam do czynienia. "Studia są dla debili" "gardzisz narodem zakompleksiony tluku" "a może komornik?"