Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta po 30 ma szanse na faceta

Polecane posty

Gość gość

Czy faceci kazda kobiete po 30 uwazaja za desperatke?

Gość gość
na faceta w wieku 40-50 lat jak najbardziej masz szansę, ale musisz wykazać inicjatywę

Gość dawny cream
jak wyglądasz dobrze i nie masz dziecka to masz szanse

Gość gość
dzisiaj czytalam na tym forum o kobietach po 30-stce tytul ,, CZY KOBIETY ZAMIENIA SIE Z FACETAMI'' czy jakos tak, poczytaj sobie

Gość gość
Ja mam 30 stke. Wszystko zalezy od Ciebie i towarzystwa w jakim przebywasz. Mam mnóstwo znajomych którzy próbują mnie poderwać (mam faceta) i mój wiek nie ma tu żadnego znaczenia (zazwyczaj ci faceci są młodsi ode mnie).

Gość gość
na faceta w wieku 40-50 lat jak najbardziej masz szansę, ale musisz wykazać inicjatywę xxxxxx czemu facet ma być 20 lat starszy ?

Gość gość
Jak się pokochacie i jednocześnie będziecie swoimi najlepszymi przyjaciolmi to wiek nie ma znaczenia. A teksty o tym, ze 30 latka ma szanse tylko na dużo starszego feceta pisza tu jacyś niedor****** prawiczkowie,albo takich,których zadna nie chce, co nie jest dziwne patrząc na to co tu oni wypisują.

Gość gość
Już jakieś frustratki piszą jak to młodsi je podrywają i obrażają niedoświadczonych seksualnie bo są stare, brzydkie i nikt ich nie chce hehe

Gość gość
Dziecka nie mam. Wygladam srednio, bo troche przytylam, ale mam zamiar nad tym popracowac

Gość gość
15:12 Tiaaa.a do ciebie stoi kolejka chętnych. Jasssne.

Gość gość
gość dziś ... Dziecka nie mam. Wygladam srednio, bo troche przytylam, ale mam zamiar nad tym popracowac... U mnie masz :), a pełniejsza sylwetka nawet bardziej mi się podoba :). Tyle, że ja jestem, w tej wyśmianej grupie, mężczyzn po czterdziestce :).

Gość gość
gość dziś ...czemu facet ma być 20 lat starszy ?... Bo taka jest sytuacja na rynku :). Trzydziestolatek, będzie celował w dziewczyny przed trzydziestką. Na dodatek, samotnych, chcących założyć rodzinę trzydziestolatków, nie ma zbyt wielu. Dopiero koło czterdziestki pojawiają się panowie z rynku wtórnego, którzy po nieudanym (często bez winy małżonków) związku, ponownie szukają czegoś na stałe. Część z nich nie ma jeszcze dzieci, a jest już "wychowana" do życia w związku :). To nie musi być lat 20 różnicy, ale większość takich mężczyzn jest właśnie w przedziale 40...50.

Gość gość
Ja szukam 40 latka. Może być trochę młodszy albo starszy.może być po rozwodzie bo nie zależy mi na kościelnym ślubie. Tylko żeby nie miał dzieci.

Gość gość
gość dziś Dzieci (o których bym wiedział :P ) nie posiadam. 40 lat skończyłem :). I mam fajne, duże mieszkanie :).

Gość Godzina15 58
Ja tez mam swoje mieszkanie zapomniałam dodać. To tak jak już jesteśmy przy kwestii mieszkaniowej.:)

Gość gość
Masz nawet na młodszego.

Gość gość
Godzina15 58 dziś ...Ja tez mam swoje mieszkanie zapomniałam dodać... Mogę przebić :P, ale nie będę się chwalił :D. Licytujemy dalej, czy założysz sobie nowy adres internetowy, na okoliczność poznania mnie :D i podasz go w tym temacie :) ? x Brzydki za bardzo nie jestem :), chudy, ani niski też nie :). By poczuć wiatr we włosach, nie muszę rozpinać rozporka :P i widoczne zęby mam z oryginalnego zestawu :D. Szkoły jakieś pokończyłem :). Przyjaciół kilkoro mam i całkiem sporo życzliwych znajomych :). Cechy negatywne: bałaganiarz, zapominalski i spóźnialski :(.

Gość gość
masz na myśli zwiazek czy roochanie?

Gość gość
Nudy...

Gość gossssssssssss
per aspera ad astra

Gość gość
gość dziś ...masz na myśli zwiazek czy roochanie?... W każdym związku jest seks :) (patrz Związek Zawodowy Rolnictwa Samoobrona :P). Do seksu musi mnie dziewczyna czymś przyciągnąć :), a Twojego wyglądu, zapachu, ani tembru głosu, jeszcze nie słyszałem. Jesteśmy sobie zupełnie obcy, ale spróbować kogoś poznać można zawsze :).

Gość gość
up

Gość brzydula po 30
Ja też szukam, faceta w wieku 25-38 lat, najchętniej po przejściach, zdeterminowanego do przeżycia reszty życia najlepiej, jak się da, uśmiechniętego.

Gość gość
gość wczoraj ...Ja szukam 40 latka... Bardzo marnie wygląda szukanie w wykonaniu pań z Kafe. Chętny zgłosił się, a szukaczka podwinęła ogon i uciekła :P. W taki sposób, to nigdy nikogo nie znajdziecie.

Gość gość
brzydula po 30 dziś ...Ja też szukam, faceta w wieku 25-38 lat... Jak jesteś "brzydulą po 30", to czemu szukasz 25-latka ? Chcesz go niańczyć :P ? Liczysz na odzew, któregoś prawiczka z Kafe :P ?

Gość brzydula po 30
gość dziś - A co, nie wolno mi? Nie, nie chcę go niańczyć. Znam wielu dojrzałych 20+ latków i wielu niedojrzałych 40+ latków. Jak się znajdzie dojrzały emocjonalnie prawiczek, to owszem, ale raczej liczę na rozwodnika albo wdowca.

Gość gość
brzydula po 30 dziś 25-letni wdowiec ? ? ? Szybko się chłopak uwinął :P.

Gość gość
brzydula po 30 dziś ...dojrzały emocjonalnie prawiczek... A słyszałaś o takiej figurze retorycznej, na którą OKSYMORON mawiają :P ?

Gość gość
jestem niedojrzałym 35+ chcesz mnie kobieto ?

Gość gość
Kobieta po trzydziestce licząca na 25-latka jest oderwana od rzeczywistości.