Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjazd a związek

Polecane posty

Gość gość
Tyle czasu razem i gdzie obrączka? Masz rację że się martwisz on cię nie traktuje poważnie i tylko marnuje ci młodość stary dziad jeszcze po rozwodzie

Gość gość
A skąd wiesz, że to on nie chce ślubu? Ja jestem w związku prawie 8 lat i dopiero niedawno zdecydowałam się na przyjęcie pierścionka i zaplanowanie ślubu czego mój partner chciał juz na początku związku. Nie zawsze jest tak, że to mężczyzna odwleka ślub, czasami kobieta nie czuje się na to gotowa.

Gość gość
Tu autorka i tak odnośnie ślubu to jak go poznałam byłam na to za młoda a teraz zaczynam się do tego przekonywać ale też powoli. Tu zresztą o ślub nie chodzi. Co do niego on wiadomo się sparzył ale też o nim mówił że by chciał ale mamy teraz dużo innych rzeczy na głowie

Gość gość
Myślę że masz jednak powody do strachu. Jeśli jeszcze się da to nie jedź bo to może się źle skończyć

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
Widzę że zdania się podzieliły. A ja jednak wciąż nie wiem czemu aż tak się boję tych kilku dni. Zrezygnować z wyjazdu nie zrezygnuję ale wiem że to będzie dla mnie koszmar

Gość gość
Spróbuj go jednak namówić żeby pojechał z tobą jeden dzień i noc w hotelu gdzieś daleko może pomóc wam znów się zbliżyć bo myślę że się od siebie oddaliliście i tu jest problem

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec co on myśli, co czuje , czy Cie nie zdradzi jak wyjedziesz, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Tu autorka. Jak na razie po prostu trochę uważniej go obserwuje i podsuwam pomysł z tym żeby wziął dzień wolnego. Wiadomo że drugiego człowieka nie upilnuje i jeśli będzie chciał to zdradzi i zostawi chociaż ja wciąż tego się boję i mnie to gryzie

Gość gość
Wszystko wszystkim ale też nie mogę zrozumieć faceta autorki. Ma młodą pannę i powinien jej pilnować, być trochę zazdrosny. Nie mówię że ma być tam z nią cały tydzień ale dzień czy dwa w ładnym hotelu gdy wszystko jest opłacone to nawet odpoczynek dla niego