Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak można się wloczyc po klubach

Polecane posty

Gość gość

Może jestem poważna jak na swój wiek ale nie lubię tych spoconych ludzi, głupiej muzyki, alkoholu i ogólnie niskiego poziomu jaki prezentują imprezy-bez względu na to jaki jest lokal, imprezy to speluna. .. jak można lubić ten szajs ? Może ludzie wcale tego nie lubią tylko chodzą bo tak wypada /bo znajomi tez chodzą itp? Mam 21 lat

Gość gość
Też tego nie rozumiem, byłem 2 razy bo znajomi mnie wyciągnęli i było beznadziejnie, muzyka masakra, pogadać nie można bo głośno, kolorowo jak na potańcówce w remizie na wsi, dziewczyny w większości przypadków tragedia, sztuczne, wytapetowane, pijane w 3 d**y i głupie, faceci nie lepsi same tłuki, ogólnie totalna beznadzieja.

Gość gość
a ja rozumialem jak mialem 17/18 lat. Ipmoinowalo mi to ,szpan , czulem sie dorosly ( mega dziecinne odczucia ) jaki ja glupi bylem.Teraz juz wyroslem z tego mam 21 lat powaznie mysle o zyciu, walcze o ukochana dziewczyne :-)

Gość gość
jednym szybko sie to nudzi i wyrastaja z tego jesli maja wieksze ambicje zyciowe niz tylko imprezy, a inni ciagna takie zycie jak najdluzej

Gość gość
Ja mam to samo. Najfajniesze są domówki. Ale to z dobrymi ludźmi przy fajnej muzyce, żeby pogadać i sie posmiac najlepiej. :) W wiekszosci klubow muzyka kiepska, ogrom ludzi, kiepski alkohol lejacy sie strumieniami za grube pieniadze... Mam 27 lat :) Kiedys myslalam, ze jestem dziwna, ze nie lubie, kiedys tez sie zmuszalam, zeby zostac na imprezie, a tak mi sie spac chcialo :) Bedac na imprezie chce byc juz we wlasnym lozku :D ale tak tez nie mozna zycia prowadzic, wiec zycze wszystkim udanych domowek! :)