Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie tylko do facetów

Polecane posty

Gość gość
gosc sam chyba masz ponad 2m i bijesz glową w futryne :-) mam 176cm i wolałbym drobną niż kobyłe wysoką. AUTORKO WĄTKU pokaz sie najlepiej wtedy łatwiej ocenimy :-D

Gość gość
Również i mniejsza szansa, żebt takiego poznać...

Gość gość
To nie mały biust odrzuca facetów, ale paskudny charakter kobiet. Nie mógłbym być z kobietą która się mnie wstydzi i np. nie jest w stanie stanąć przede mną nago, bo ma kompleks małego biustu. Takie kobiety mają ograniczenia i trzeba się z nimi obchodzić jak z jajkiem.

Gość gość
Nie ma ideału dla każdego. Jedni lubią, drudzy nie. Ja osobiście nie przepadam za modelkami, wolę niedoskonałości (ale nie do przesady, oczywiście). Mnie szczupaki się nie podobają :)

To akurat też prawda. :/ Gość -> Oj tam, zaraz modelki. Jest niska i szczupła, nie oznacza to zaraz, że ma "talię osy" i słynne 90-60-90 ...

Gość gość
11:52 A jakby miała mały biust lub jakąś inna niedoskonałość, ale się Ciebie nie wstydziła to było by ok?

Gość gość
gość dziś x Ale ona sobie może mieć mały biust, może mieć rozstępy i cellulit, mam to gdzieś, bo skoro z nią jestem, to chyba oczywiste jest to że mi się podoba. A jeśli kobieta wstydzi się swojego partnera z którym już jakiś czas jest, to chyba naturalne że mu nie ufa, a bez zaufania nie ma związku.

Gość gość
Mało która ma 90-60-90. A tobie 1986krzysztof na prawde podoba się/nie przeszkadza mały biust? Maly tak na prawde tzn jaki? Bo interpretacja słowa mały u facetów różni się trochę od zdania kobiet.

Gość -> Taki dosłownie mały-mały i taki nie wielki. ;) Tak jak pisałem wcześniej, PIERWSZA kobieta z którą spałem nie miała go prawie w ogóle, a moja była dziewczyna ma/miała ciut większy ... I w obu przypadkach mi to nie przeszkadzało. Fakt, fajnie/miło było by zapuścić żurawia w taki większy, ale ... Biust u kobiety nie jest dla mnie najważniejszy.

Gość gość
Bo interpretacja słowa mały u facetów różni się trochę od zdania kobiet x Z tym zgadzam się w 100% dla kobiet mały biust to taki który dla większości facetów będzie biustem średnim.

Gość -> Fakt, nie mogę się pochwalić bym widział dużą liczbę nagich kobiecych biustów, ale jak mówię MAŁY to mam na myśli MAŁY. I mówiąc to mam raczej na myśli, wybaczcie drogie panie, płaską deskę. :/

Gość gość
Skoro płaską deskę, to chyba ze mną nie jest tak źle ;) bo jak założę stanik to robi mi się nawet przedziałek, ale wiem do czego porównać ich wielkość :o No ale tak jak piszesz "że fajnie by było popatrzeć na duże", brakuje Ci jednak...

Gość gość
up - to zależy od faceta nie każdy lubi duże

No widzisz? Tak więc wypnij pierś, uśmiech na usta i do przodu. ;) Gość -> Dokładnie. :) Ładny/kształtny biust jest o.k., ale jeśli się aż wylewa/przelewa jak u niektórych kobiet, to jest to, hm, nie apetyczne. ;p

Gość gość
Mały nie będzie zwisał do kolan za pare lat XDDDD

Gość gość
1986krzysztof dziś No widzisz? Tak więc wypnij pierś, uśmiech na usta i do przodu. ;) x Dzięki ;)

Gość gość
Rany boskie i znów temat o cyckach, facet wiąże się z kobietą i tą ją kocha, a nie jej cycki, to raz... dwa, co z tego że faceci lubią czasem popatrzeć na większe? Kobiety też czasem lubią popatrzeć i pomarzyć o większym penisie, czy nawet innym partnerze i to normalne. najważniejsze aby kompleksy nie rujnowały życia seksualnego i nie przeszkadzały w osiąganiu przyjemności, bo to przez to związki często się rozpadają. A co do "desek" tak można nazwać kobietę która w ogóle biustu nie posiada, niestety większość kobiet nawet jak ma miseczkę C to wmawia sobie bzdurne kompleksy jakoby nie miała biustu w ogóle.

Gość gość
"sam chyba masz ponad 2m i bijesz glową w futryne usmiech.gif mam 176cm i wolałbym drobną niż kobyłe wysoką." Jak na razie na boso mam 197cm:D

Gość gość
Jak facet ma prawie 2m to niska niecałe 1,60 nie będzie do niego pasowała. W tańcu będzie się musiał zginać, a w całowaniu ? Tak samo

Gość gość
Ja uwielbiam takie okolo 170 i szczupla budowa ( nie chuda tylko szczzupla) + zgrabne nogi i pokazny biust. Malych dziewczyn nie lubie bo nie sa takie smukle jak te wysokie i nie prezentuja sie tak ladnie. Wszystko zlezy jeszcze od twarzy i ogolnego wygladu ale dla mnie ideal taki jak wyzej opisalem:-)

Gość gość
15:01 Ciekawe jak sam wyglądasz skoro tak wybrzydzasz... a taka laska jak opisałeś to może przebierać w facetach. A pierwszego lepszego na pewno nie weźmie...