Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce wrocic do eks .wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w domu obecnie z inną kobietą. Mam dziecko z eks mogę się z nią związać ale ja chciałem żeby ona zamieszkala z dzieckiem u mnie lub ja u niej. Ona twierdzi żebym zostawił eks a później pomyślimy. Nie chce żyć na dwa domy mam 35 lat i pomieszkiwac u eks i trochę sam w domu to nie dla mnie

Gość gość
Ja oczekiwał bym innej odpowiedzi od eks z którą mam dziecko zostaw ja i wróć do nas i zamieszkajmy razem ona ma mieszkanie mam y dziecko 4 letnie. Rozumiem ja ze może nie chce mieszkać u mnie żebym się sprawdził na początku. Ja jestem w stanie zostawić eks i dom z piękną działka żebym tylko mieszkał z dzieckiem i z matką mojego dziecka. Chociaż to trochę gorsze mieszkać w bloku gdy nowy dom z działka by stał pusty ale pal to licho żeby tylko być. Eks mnie nie kocha wcześniej na początku roku trochę się spotykaliśmy przymilala się niby było pięknie dopóki nie dowiedziałem się ze w tym czasie wniosła sprawę do sądu najwyższego o alimenty bo nie zgodziła się z wyrokiem II insanci i zaskarzyla sąd i jednocześnie mnie więc czekamy na sprawe. Może dlatego nie chce żebyśmy mieszkali razem a gdy będę sam będzie mnie mogła łatwiej manipulować bo jest z tegoo znana

Gość gość
Ale bełkot

Gość gość
jak chcesz wrocic to wroc, twoje zycie

Gość gość
Chce wrócić do eks ale pod jednym warunkiem że zamieszkały razem a nie ze zostawia obecna i będę mieszkał sam i do matki dziecka przyjeżdżał od czasu do czasu. Nie mam 18 lat żeby tak się spotykać

Gość gość
Za żadne licho nie mogę zrozumieć kto jest kim, z kim chcesz być i z kim masz dziecko. Naucz się pisać, a przynajmniej jakieś przecinki stawiać.

Gość gość
Do Sądu Najwyższego nie można się odwołać od wyroku II instancji w sprawie o alimenty

Gość Kapitan statku widmo
Znaczy chcesz żeby ex razem z dzieckiem (twoim zakładam) zamieszkała u ciebie, razem z twoją obecną partnerką? Przemyślałeś to sobie raz czy dwa? Yhm...