Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o kobietach tańczących na rurze?

Polecane posty

Gość gość

Pole dance?

Gość gość
Nic

Gość gość
Ktoś jeszcze?

Gość gość
że muszą sie czegos trzymać bo są pijane. no i rura się trafiła. faceci którym sie to podoba to debile.

Gość gość
Nie chodzi o kluby go-go a trening akrobatyczny w szkole.

Gość gość
a, jak rura w poziomie to ujdzie.

Gość gość
Pionowa rura. Może ktoś mi napisać jaka jest jego myśl kiedy dziewczyna mówi że trenuje pole dance.

Gość gość
Niech ktoś odpowie.

Gość gość
taka sama reakcja jak to, że ktoś chodzi z kijkami. Mam to gdzies

Gość gość
A nie myślisz "d****a"?

Gość gość
nie? z tego co wiem to dość ciężkie ćwiczenia, do tego w dużej mierze siłowe.

Gość gość
Są ciężkie. W czasie treningu spala się tyle kalorii co podczas biegu. Ale pytam bo większość ludzi jak się dowiaduje że trenuje pole dance patrzą się dziwnie, czasami złośliwie komentują.I tak się zastanawiam co wtedy myślą.

Gość gość
no naprawdę, to już nie ma ciekawszych metod? po co komuś rura do ćwiczeń, przecież to śmieszne. a, jak ktoś ma szmalec do wydawania na jakieś śmieszne treningi to proszę bardzo, ja wolę za darmo pobiegać po lesie z psem, poćwiczyć rozciąganie, porobić brzuszki, pompki, pociągać hantle. po co mi jakaś rura?

Gość gość
Nie napisałam, że ćwiczę aby spłacić te kalorie. Chciałam tylko pokazać jak ciężkie są te ćwiczenia. Kocham rurę i ćwiczenia na niej. Jedni lubią biegać inni grają w piłkę, tenisa a inni ćwiczą na pionowym drążku.

Gość gość
kojarzą mi się z prostytutkami :( owszem umiejętności trzeba mieć ponadprzeciętne i wyćwiczone ciało ale jednak jak widzę taką rurę to od razu kojarzy mi się z jednym :( nic na to nie poradzę. Nie mam szacunku do takich kobiet. Bo co innego np. takie co ćwiczą jogę. Joga nie kojarzy się z burdelem a też ma fajne ciekawe figury i też trzeba być dobrze wyćwiczoną żeby ją uprawiać, ale jednak joga nikomu nie kojarzy się z prostytucją. Poza tym co mnie zawsze śmieszy to czemu te kobiety co tańczą polo dance zawsze mają prawie gołe doopy? serio nie pojmuję tego. Obowiązkowo musi być goła doopa że całe krocze widać, nawet jeśli to jakaś trenerka. Albo jakieś zawody polo dance, też zawsze stringi i prawie ci\pe widać. Mnie to od razu obrzydza takie epatowanie kroczem. Przecież mogłby zalozyc legginsy jakieś? ale nie musi być goły tyłek. I dlatego takie tańce z której strony by nie patrzeć kojarzą mi się z burdelem i prostytutkami.

Gość gość
kto ćwiczy na rurze jak chce niech ćwiczy, ale chwalić sie nie ma czym.

Gość gość
poza tym jeszcze dopiszę, skoro zapisalas sie na takie zajęcia, to widać że ślepo podążasz za modą i że masz jakieś kompleksy skoro musisz sie jak małpa rozkraczać na rurze. Kobieta na poziomie zapisze się na jogę, callanetis, aerobic, a na rurę to zapisują się takie za przeproszeniem.. puste rury... Nawet na takie panie lekkich obyczajow mowi się "rura". Zastanow sie nad tym. Poza tym widać też że jesteś nudną osobą ślepo podążającą za modą, bo to teraz modne jest taniec na rurze. wszędzie kluby gogo do obrzydzenia. Nawet po kilka na jednym rynku na starym mieście. Tak więc jak ja słyszę że ktoś chodzi na polo dance to uważam że nudna osoba mająca jakieś kompleksy a może nawet jakieś zapędy do najstarszego zawodu swiata, no taka PUSTA RURA jak ta rura na ktorej tanczy!

Gość gość
A jakbym powiedziała że ćwiczę na poziomym drążku to nie było by problemu? Już tłumaczę dlaczego stroje są tak kuse.Otóż dlatego, że dzięki skórze może się utrzymać na rurze, na tkaninie się nie da bo jest zbyt śliska. Byłoby to dodatkowo niebezpieczne.

Gość gość
A widzieliście stroje chociażby akrobatek na olimpiadzie?

Gość gość
olewam, nie interesuje mnie to. wolę polatać po lesie.

Gość gość
Nie podążam za modą, jestem zwykłą, nieśmiała studentką.

Gość gość
chyba sport uprawia sie dla siebie?

Gość gość
No masz rację. Robię to dla siebie ale żyję w społeczeństwie i chcę się dowiedzieć czy nadal żyje stereotypami.

Gość gość
społeczeństwo olewa takie tańce.

Gość gość
Bardziej akrobatyki niż tańca.

Gość gość
Super podoba mi się! A potem umiejętności wykorzystujesz jak robisz striptiz przed mężczyzną?

Gość gość
o wiele ciekawsze są sztuki walki. więcej akrobatyki, wygimnastykowania, dużo lepsza kondycja, a rura, hm, rura przyda sie do oddania moczu po treningu.

Gość gość
lubie fajne rury

Gość gość
rury są dobre na słupki ogrodzeniowe, albo na wykonanie huśtawki, albo pod zawieszenia hamaka, czasem też da sie nimi puścić wodę nawet pitną, albo zrobić ogrzewanie podłogowe.

Gość gość
Nie robię żadnych striptizów!