Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AniaL10

Le Petit Marseillais Odżywczy krem do rąk słodkie migdały, masło shea i olejek

Polecane posty

Jestem bardzo zadowolona. Jest bardzo wydajny, doskonale nawilża skórę dłoni, pięknie pachnie, szybko się wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy. Polecam.

Gość gość
też bardzo miłe zaskoczenie, uwielbiam ten krem przede wszystkim za jego cudny zapach #ambasadorkalpm

Gość gość
krem jest rewelacyjny. Będe go kupować, chociaz droższy od tego który używam na codzień #ambasadorkaLPM

Gość karolkaW
Świetny krem , pięknie pachnie i doskonale nawilża. Polecam wszystkim , którzy mają suche dłonie. #AmbasadorkaLPM

Gość ostatnia1
Otrzymałam krem do rąk z masłem Shea który ma idealną konsystencję, na długo wystarcza, szybko wsiąka w skórę co jest bardzo istotne gdyż zaraz po nasmarowaniu rąk możemy dłońmi dalej robić co chcemy, nie pozostawia uczucia ciężkich dłoni, idealnie się rozprowadza, a swoim zapachem przenosi nas w krainę pięknych bajek #AmbasadorkaLPM

Gość gość
Według mnie krem do rąk marki Le Petit Marseillais jest niebywałym odkryciem. Jest to krem, który w końcu przynosi moim suchym dłoniom ukojenie i wymarzone nawilżenie. Ma delikatną konsystencję, dzięki której bardzo szybko się wchłania i nie pozostawia na dłoniach tłustej warstwy. Również jego przyjemny zapach pozostaje na dłoniach przez długi czas. A także poręczne opakowanie zmieści się w każdej torebce. Na prawdę polecam :) #ambasadorkaLPM

Gość gość
Używam go regularnie od poprzedniej kampanii lpm i jestem nim zachwycona, i nie tylko ja. Już po pierwszym użyciu skóra moich rąk była wyraźnie nawilżona, odżywiona, a zapach, po prostu boski <3 #ambasadorkaLPM

Gość gość
Spam reklamowy, ani jednej prawdziwej opinii. Kosmetyki bardzo średnie, nie oferują NIC poza zapachem.

Gość gość
Hasztagi po każdym poście jasno dowodzą, że umieszczają je opłacone reklamiarki, nie rzeczywiste użytkowniczki.