Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WASZ FACET TEZ NARZEKA ,ŻE MACIE BRZYDKIE CIALO??BO MOJ TAK..

Polecane posty

Gość gość

IDE W MAJTKACH Z LAZIENKI A ON NA TO.."NIE MASZ CO POKAZYWAĆ W TYM WIEKU JUZ-ZADBAJ LEPIEJ I POCWICZ ZEBY BYLO NA CO POPATRZEC"

Gość gość
Trzeba było odpowiedzieć, że jemu już nawet badanie i popracowanie nad ciałem nic nie pomoże ;)

Gość gość
A niech popatrzy sam na siebie w lustrze tylko niech się nie wystraszy

Gość gość
jest mi smutno bo jestem szczuplutka....ale on ciągle wypomina mi ze jestem stara dupa juz itd(mam 34 lata)I NIE MAM CO KONKUROWAC Z MŁODYMI LASKAMI..

Gość Owłosiony 25 lat 44 w bicepsie
Jesli to nie prowo- Przykre , żeby mówić takie rzeczy osobie, które się podobno (?)kocha:/

Gość gość
34 lata to dużo? chyba sobie żartujesz.. znam sytuacje, gdzie kobieta właśnie w Twoim wieku była tak tłamszona, przestała o siebie dbać, nie malowała się, rzadko kiedy chodziła do fryzjera, bo twierdziła, że nic jej to nie pomoże, że i tak się mężowi nie będzie podobać.. A TU BACH! babka jest po 40, powiedziała DOŚĆ! jej mąż tego nie zauważa, bo po co.. ale inni owszem, dupa jak cholera! Nie daj się stłamsić, odpowiedz mu jakoś zgryźliwie.

Gość Owłosiony 25 lat 44 w bicepsie
A na niego niby lecą młode laski ze musisz z nimi konkurować?to jakiś strongmen, Adonis i w ogóle ten twój facet?:D Jestem facetem i niby powinienem być teoretycznie po stronie faceta, ale na oewno nie po stronie buraka.

Gość gość
mój to by się chyba zaślinił jakby zobaczył 34 letnią szczupłą d**e w majtach ;) nie wiem czy ma jakieś zboczenie na tym punkcie, ale oddaj mi swojego zdewociałego męża a weź sobie tego mojego erosomana

Gość gość
chodzi o to ze jestesmy ze sobą juz 14 lat i on nie mowi mi od lat komplementów,i dokucza ,ze jestem juz stara itd..a on moze sobie zamienic mnie na mloda laskę itd...niby to zarty ,ale mowi to powaznie

Gość gość
Albo go olejesz, albo będzie dalej tobą pomiatał... to masz, na co pozwalasz, tyle

może faktycznie ma brzydkie dupsko, co z tego, że szczupłe. faktycznie, kobiety starzeją się bardzo pechowo, jej facet jeszcze wyrwie coś młodszego, ona niekoniecznie. musimy się, kobiety, z tym pogodzić. tekst faceta był raczej dyplomatyczny, mogło być gorzej. ale przejrzałe lasie z forum będą w opór go hejtować. ach ten Freud, nie zawodzi mnie nigdy:)

Gość gość
Więc powiedz mu, że w jego wieku to za bardzo nie.. bo żeby mieć młodą to trzeba mieć jednak troche wyglądu i pieniędzy sporo :D Nie przejmuj się tym.

Gość gość
INNI UWAZAJA MNIE ZA ATRAKCYJNĄ KOBIETĘ ,ALE MOJ FACET daje mi do zrozumienia ,że powinnam cos zrobic ze sobą bo mam za duzy biust i za malo umiesnione cialo...on ma fiola na punkcie umiesnionych i wysportowanych kobiet.jest trenerem na silowni i moze stąd to wszystko. mam 34 lata a kazdy daje mi maksymalnie 25 lat. jestem bardzo podobna do magdaleny mielcarz.niektórzy mnie nawet z nią mylą.figure mam podobną tylko duzy biust:( moj facet zachwyca się ciemnowlosymi kulturystkami.

Gość gość
nie przejmuj się twoj facet to debil grubas z włoasami na klacie niech sam zadbana o ciało

Gość gość
to mu powiedz,że niech się bierze za młodsze,bo ty długo sama nie będziesz. Albo weź go po prostu zostaw

Gość gość
wstawcie sobie wszędzie silikony i tony botoksu będziecie idealni ale istnieje ryzyko że się każdy rozsypie w drobne kawałeczki i silikon wypłynie..... a fuj!!!!!!!

INNI UWAZAJA MNIE ZA ATRAKCYJNĄ KOBIETĘ ,ALE MOJ FACET x bo innym nie miałaś okazji się... jak to się mówi? "opatrzeć"

Gość gość
Masakra, współczuje. Ja jestem 22 lata po ślubie urodziłam dwoje dzieci, daleko mi do ideału ale nigdy nic złego na temat mojego ciała od męża nie usłyszałam.

Gość gość
brokeninside87 przecież ty jesteś już praktycznie w wieku autorki, zamierzasz szukać 50latka żeby nie straszyć go swoją starością? :)

Gość gość
brokeninside87 dziś może faktycznie ma brzydkie dupsko, co z tego, że szczupłe. faktycznie, kobiety starzeją się bardzo pechowo, jej facet jeszcze wyrwie coś młodszego, ona niekoniecznie. musimy się, kobiety, z tym pogodzić. tekst faceta był raczej dyplomatyczny, mogło być gorzej. ale przejrzałe lasie z forum będą w opór go hejtować. ach ten Freud, nie zawodzi mnie nigdyusmiech.gif & Osobo, podać link do twojego występu na youtube, żeby naród sobie twą urodę pokontemplował?

Gość gość
a ciekawe co by powiedział o grubej i brzydkiej kobiecie? ja tego nie rozumiem

Gość gość
Owłosiony 25...bawo! Więcej takich facetów na kaffe poprosimy;)

brokeninside87 przecież ty jesteś już praktycznie w wieku autorki, zamierzasz szukać 50latka żeby nie straszyć go swoją starością? usmiech.gif x aha, zapomniałam, że na forum nie wolno siebie krytykować, należy siebie idealizować, być tępą cipą, jak Wy, i brać pod obronę tylko tego typu cipy. jesteście lesbami? brzydzę się Wami, jak ja się Wami brzydzę, ojej:D lol i mam ładny zadek, odpiertol się od mojego zadka. :D tępa dzido. i "dojrzała":D

podobno dobre są kosmetyki palmers i bio oil. codziennie się chociaż rozciągaj i ćwicz. staraj się unikać nagich sytuacji, noś dopasowane ciuchy. lol, nie piszę tego złośliwie, tylko radze

Gość gość
brokeninside aha czyli facet autorki moze jje mowic ze jest stara i brzydka ale tobie juz nie mozna powiedziec ze jestes stara i masz gruyba d**e?

gość dziś brokeninside aha czyli facet autorki moze jje mowic ze jest stara i brzydka ale tobie juz nie mozna powiedziec ze jestes stara i masz gruyba d**e? x ale ja nie jestem stara i mam szczupłą dupę (nie mam piertolca na punkcie wyglądu, nigdy nie widziałam mojej dupy na żywo, więc ok, może Ty jesteś ekspertką od wyglądu, ja się nadaje do ambitniejszych zajęć), może, bo to jej rodzina (chyba, że się puszcza bez ślubu). to trzeba było mówić, że ten temat jest o granicach intymności w konkubinatach

Gość gość
no sory ale 27 lat to juz nie jest pierwsza mlodosc, wiemze mentalnie zatrzymalas sie wgimnazjum,ale twoje cialo juz nie .

Gość gość
broken to zjeb jej stara ja wysrala d***m