Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WASZ FACET TEZ NARZEKA ,ŻE MACIE BRZYDKIE CIALO??BO MOJ TAK..

Polecane posty

ale te ryczące trzydziestki są żałosne, jak patologiczne gówniary z gimnazjum. jak wyglądał związek autorki? facet musiał się co chwilę gryźć w język:O 27 lat to normalny wiek, wiem, że mi go zazdrościcie, ale czas jest taki sam dla wszystkich. o, teraz któraś tępa pipa wie, jak wygląda moje ciało:D:D:D:D:D:D:D:D:D o kurfa, wstyd, stare baby, niedługo będą babciami, a taka niska inteligencja emocjonalna, że ja piertolę. byle dosrać najmłodszej, najszczerszej i nie styranej związkiem. dobra, idę się odlać, gruchy, bo nie mogę na to patrzeć :-p nie no, nie mogę :D nie mogę, że ktoś może tak zdziadzieć jak Wy. i Wy chcecie być matkami i babciami. jakie wartości przekażecie? "łaź w gaciach po mieszkaniu do 40 a jak ktoś to skomentuje to płacz na forum"? "dowal każdej młodszej lub zadbanej"? zaklinaj rzeczywistość w opór?

nie no! chciałam iść, ale jeszcze nie mogę z Waszego mentalu i z tego tematu. autorko, kochaj się z nim od przodu!!!!!!

Gość gość
jestem mlodsza od ciebie o 5 lat :D a ty juz jestes ryczaca 3o , co zreszta doskonale po tobie widac :D drzesz ta jape jak nienormalna

ach jesteś młodsza? to zgodnie z logiką tego forum nienawidzę Cię, na pewno... nie wiem co. facet Cię zdradzi.

jak śmiesz być młodsza i pisać o tym do mnie!?!?!??! dlaczego chcesz mnie zniszczyć!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?

Gość gość
najmlodsza??:D nie rozsmieszaj mnie jestes tu najstarsza, moze obracasz sie w towarzystwie kolezanek twojej starej stad masz takie urojenie, nie dosc ze metnalnie masz 14 to jeszcze ci sie wydaje ze jestes nastolatką . 27 lat . zostaly ci niecale 3 lata do 30 a nawet jeszcze nigdy w zwiazku nie bylas, zalosna frustratko

nie, ale moja kobieta tak narzeka przy tym jest nasprawdę 10/10 :) śmieszne :) kocham cię! :d

Gość gość
jezu jaka ty jestes p**********a. szok.

o nie, autorka kłamała, że ma 34, żeby mnie udupić. o matko, mam 27 lat:( szare oczy:( GŁĘBOKI PĘPEK, PORA UMIERAĆ

ten temat to spisek! chciałyście mnie wykończyć pychicznie, fizycznie, emocjonalnie i seksualnie

jezu jaka ty jestes p**********a. szok. x nie! bo Ty jesteś! bo jesteś młodsza, o Boże, anonimowa osoba z netu jest ode mnie MŁODSZA, jak żyć, panie Schetyna?????:(

Gość gość
i dostała wkurwu macicy rycząca trzydziestka z rozdwojeniem osobowosci :D hahahaha

Gość gość
Uciekaj od niego. Co bedzie za szesc lat, gdy biedziesz miala 40-tke? Co gdy 50, 60.... Co za chami i prostak. UCIEKAJ, traktuje cie jak szmate.

Gość gość
z wątków ktore mialam okazje przeczytac dnia dzisiejszego na forum (bywam tu rzadko, na tygodniu pracuje) musze wysnuc wniosek, ze ta cala broken to jakas wstretna baba-dziwo. Z gatunku tych najgorszych zmij. Zrobi/ powie wszystko zeby posmarowac wazeline Panom, oh zeby tylko sie przypodobac, nie wyjsc na banalna kobiete. Ona nie jest taką sobie zwyczaja,taka tam trywialna zona z dowcipow. Ona jest antyteza takowej. Nigdy nie bedzie miala celulitu (a jesli juz to zacznie podawac obiad - rodzicom zapewne - w modelujacej bieliznie) a gdy zajdzie w ciaze z g****icielem to na chlubę ojczyzny urodzi uposledzone dziecko (chocby miala sczeznąć przy porodziei) i odda do adopcji (zapewne zainteresowani beda walic dzrzwiami i oknami) bo młodziez wszechpolska/ ONR tak chce a jej podoba sie lider tego ugrupowania...NIE JESTES SIOSTRA, JESTES SZMATA

) bo młodziez wszechpolska/ ONR tak chce a jej podoba sie lider tego ugrupowania... x ale bardziej Winniczek jednak, i trochę Kukiz:D i jakby sie normalnie ubrał i uczesał i nie robił gej-min to Biedroń, ale sza:-p