Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci polscy nie maja klasy

Polecane posty

Gość gość

spotkanie przystojnego, eleganckiego mezczyzny to przypadek 1/100, reszta to wiesniaki i tandeciarze, polscy faceci nie potrafia sie ubierac z klasa i zachowywac na poziomie ... ubieraja sie z gustem jedynie panowie pracujacy w korporacjach, bo praca od nich tego wymaga, reszta facetow to wiesniaki bez gustu, na polskich ulicach 99% facetow wyglada tanio, tandetnie i wiejsko:O taka prawda

Gość gość
A faceci z jakiego kraju ci sie podabaja,ze masz takie porownanie?

Gość gość
znajdz se cudzoziemca jak ci polaki nie pasujo, w czym problem?

Gość gość
Kolejna frustratka której nikt nie chce i która cierpi na chroniczny syndrom niedopchnięcia. Znajdź sobie chłopa, to ci żółć zejdzie.

Gość gość
po co mi cudzoziemiec? Mieszkam w Polsce. Wypowiadam sie o facetach mieszkajacyh w Polsce. Napisalam, ze znikomy procent mezczyzn ubiera sie eleganko i tak jak mezczyzna powinien wygladac, czyli atrakcyjnie. Co reszcie dolega, ze wygladaja jak wiesniaki z miasta? Tego nie wiem, ze patrzec na nich nie chce sie. Skoro jedni moga to drudzy tez, to kwestia chyba lenistwa i niechlujstwa, facetom sie nic nie chce jesli nie maja przymusu nad soba. Nie ma co sie obrazac, ale taka jest prawda. Jak ide do centrum handlowego to widze atrakcyjnych mezczyn (nie chodzi o twarz, ale wyglad ogolny), wyjde z centrum ide ulica i same wiesniaki i tandeciarze dookola.

Gość gość
niech sie ktoś wypowie o polkach :D

Gość gość
to nie wychodź z tego centrum handlowego

Gość gość
chodza w rurkach, trampkach, włoski mają na żelu to mało są atrakcyjni dla kobiet

Gość gość
o polkach nie warto, zwykła niemka bije taką na łeb na szyję, wiem co pisze, taka Helga 2m świński blond, barczysta bez cycek ma więcej w głowie niż przeciętna polka, która dla kasy zrobi tam wszystko, a w Polsce prawie wszystko byle za takiego wyjść co ją ma :)

Gość gość
ale poyebuska:O🖐️

Gość gość
Ja się mogę wypowiedzieć o cudzoziemcach, bo zwiedziłem praktycznie całą Europę i ludzie w Polsce ubierają się tak samo jak wszędzie indziej. Oglądaj mniej seriali i zdjęć w babskich pisemkach, zwiedź choć kilka innych krajów, aby mieć jakiekolwiek porównanie, bo znając życie to mieszkasz w jakiejś pipidówie i ani razu nawet nie byłaś w dużym mieście.

Gość gość
a nie mówiłem nawet linka wpypac nie potrafi :)

Gość gość
a po c***a mam chodzić w garniturze debilko co to ja na mature ide napierdlalac co

Gość gość
Ubiór i styl zależą od wykonywanej pracy. Nie może chodzić w garniturze np. hydraulik .Po pracy też dziwnie by było.

Gość gość
no wlasnie, dla ciebie ubranie garnituru to tylko matura, dlatego wygladacie zalosnie i wiejsko na co dzien:O kobiety potrafia ubierac szpilki, sukienki, spodnice, marynarki na co dzien, a faceci jak wiesniaki, nie macie klasy, gustu i elegacji jestescie pozbawieni, nic dziwnego, ze spotkanie atrakcyjnego faceta jest bardzo trudne .. ja nigdy nie spojrze na zadnego wiesniaka, wstydzilabym sie z taka fleja pokazywac znajomym

Gość gość
wyobraźcie sobie to tylko wszyscy w garniturach na ulicy :O🖐️ ale nawiedzona ta autorka tego topicu

Gość gość
no idiotka ide na fike i bronxa kij jej w oko :D

Gość gość
dlaczego nie uganiacie sie za laskami w dresach i traperach? tylko slinicie sie do kobiet w sukienkach i szpilkach? bo taka kobieta wyglada atrakcyjnie. wy nie mozecie? cos wam dolega, ze nie umiecie sie ubrac elegancko i z klasa? kiedy to sie zmieni w koncu, kiedy faceci ogarna sie i przestana wygladac zalosnie i wiejsko:O Brzydza mnie brzydcy faceci:O A brzydki koles z twarzy w szmatach wyglada tragicznie. Nie dziwcie sie wiesniaki, ze zadna sie wami nie interesuje.

Gość gość
Ale był taki film"GATTACA" wszyscy wyglądali tak samo :D

Gość gość
gość dziś co mam codziennie chodzić w garniturze ? daj spokoj

Gość gość
co ty gadasz korpo-szczury stroją sie modnie jak w internetach, ja widuje wyłącznie wystylizowanych pedałków z klasą

Gość gość
ta autorka przeżywa teraz SZOK PRZYSZŁOSCI ;)

Gość gość
faceci w podkoszulkach, dresach, trampkach, czapkach z daszkiem, bojowkach wygladaja zalosnie, tandeciarsko

Gość gość
a ja tam napitalam sobie codziennie w dresiku :)

Gość gość
lepszy wystylozowany pedalek niz dresiarz w trampkach badz adidasach

Gość gość
poyebało sie cos autorce

Gość ARIWEDERCZIROMA
bo to brudasy z dresami ze sklepu chińskiego. myją się raz e tygodniu, w niedziele. gacie też tak zmieniają. dziurawe skarpety. przypałowe buty. spodnie jakieś dzwony. dezodorantu nie używają, ale j***e od nich potem na kilometr. chodzą do fryzjera jak im włosy odrosną 10 cm. porozciagane koszulki. koszuli nigdy na oczy nie widzieli. pieniądze przeznaczają na weekendowe naj/ebanie sie ze swoimi ziomkami, takiego samego pokroju. jednym słowem wieś śpiewa wieś tańczy. Dobrze, że mi się jakiś normalny w miarę facet trafił, bo myje się 2 razy dziennie i czasem mnie poprosi, żeby mu skórki przy paznokciach obciąć, codziennie ma świeże ciuchy, ładnie pachnie i problemów z pr******* zębów nie ma ;) POLAKI CEBULAKI JANUSZE!

Gość gość
antymescy jestescie