Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Książę wielce zatroskany

Polecane posty

Gość gość

zgubił ślad zyskany

Gość gość
Jeśli ZGUBIŁ- znaczy, że nieudacznik jest z tego księcia!

Gość gość
precz z komuna!:classic_cool:

Gość gość
Książę z łoża się podniósł, powiekę jedną uniósł, na świat popatrzył, w beznadziei światełko wypatrzył. I uśmiechnął się pod wąsem, pokręcił nieco nosem, po herbatę sięgnął, ale nieopatrznie na się wrzątek ściągnął, co go w łepetynę oparzył. długo w swej duszy ważył, czy królewna, o której marzył, warta tego wszystkiego.

Gość gość
Ale że książę chłopaczyna zmyślny, poczuł na twarzy wietrzyk pomyślny. Po flaszkę chwycił, co stała na stole "Ja to wszystko mam "w dole"". Tak se książę pomyślał i w sen głęboki zapadł. A co mu się śniło, to długa opowieść. Niejeden cierpliwy mógłby jej nie znieść więc do sedna się ograniczam.

Gość gość
a we śnie historia taka była, że nad rzeką szkapina się myła. Bo to szkapina nie z tego świata, taka co na dwóch nogach lata. Stała tam, w słońcu sierść suszyła, a gdy księcia zobaczyła, nań spojrzawszy życzliwie o zdrowie go spytała. Ksiącia trwoga była niemała, bo z bestią rozmawiać nie zwykł, więc w krzakach się skrył w mig. Szkapa go za grzbiet chwyta i o życzenie jedno go pyta. Ksiązę długo w brodę się drapie, przygląda sie szkapiny chrapie, myśli, myśli, a co wymyśli głupie mu się zdaje i na losu wybór się zdaje "chciałbym ja pierścień szczerozłoty, który rozwiązałby wszystkie moje kłopoty".

Gość gość
bla,bla,bla.

Gość gość
P********ie bez sensu ;)