Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monique86

Gdzie kupić mieszkanie we Wrocławiu?

Polecane posty

Witam, zamierzam kupić mieszkanie we Wrocławiu, poszukuję miejsca przyjaznego, zielonego, spokojnego a jednak w pobliżu infrastruktury( sklep, apteka, przychodnia, plac zabaw itp.) . Liczy się dla mnie przyjazne siąsiedztwo ( rodziny, dzieci, brak menelstwa, bezpieczeństwo), potrzebuję miejsca do spacerów wśród drzew... , chcę by moje dziecko mogło bezpiecznie bawić się w okolicy. Być może wymagam zbyt wiele, mam świadomość, dlatego pytam o Wasze opinie. Jaka dzielnica?Jakie osiedle? Gdzie? Myślę o Klecinie lub Partynicach.. może jest w Tym mieście ktoś kto oświeci mnie i pomoże?:) Bedę wdzięczna za opinie w temacie.

Gość gość
w Rynku

Gość gość
uwaga, czas na reklame :)

Ok, pierwszy raz o coś pytam na forum, chciałam sprecyzować by bylo jasne bo widze jak inni cisną za brak precyzji w pytaniach czy tematach. Decyzja dla mnie nie łatwa i mam mało czasu. Wynajmuje teraz na Klecinie i jest pięknie ale drogo za m2, patrze na mape wrocka i widze kilka miesc ale chciałabym poznać opinie jakiegoś mieszkanca o okolicy.. kilka słów o atmosferze czy chocby warunkach w okolicznych szkołach bo mam dziecko.

Gość RepublikaWnętrz
Dzień dobry, Polecamy osiedle Republiki Wnętrz - Osiedle Przystań. Ładne otoczenie, idealne dla miłośników natury. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na naszej stronie internetowej www.republikawnetrz.pl