Gość gość Napisano Maj 7, 2016 Na majówkę wyjechałam do Kijowa na Ukrainię. Pewnej nocy szłam do klubu, poznałam tam Polaka i jego przyjaciela, który był oczywiście Ukraińcem. Zakochałam się cholernie w tym Ukraińcu, trochę porozmawialìśmy, okazało się, że bierze udział w mistrzostwach konnych, gra w piłkę nożną, uprawia sport i był kilka razy w Czarnobylu, w dodatku zafascynowała mnie historia jego życia. Polak zaproponował żebym poszła z nimi do ich domu, oglądaliśmy telewizję, rozmawiałiśmy ... ogólem swietnie sie bawilismy. Nagle zgasło swiatlo, poczulam jakby ktos mnie rozbieral, nastepnie czulam straszne kłucie - okazało sie że Polak probowal mnie zg****ic, naszcescie Ukrainiec go pobil. Postanowilam wrocic do mojego hotelu, Ukrainiec pojechal ze mna, ogladalismy telewizje, gdy nagle kocno sie do mnie wtulil, zdjal mi majtki i znowu to uczucie. Od tamtego czasu dziwnie sie czuje jakbym byla w ciazy, ciekawe czyje to dziecko, powiem tyle ze obaj mieli 18 lat, byli odemnie mlodsi. Co sie stanie jak sie okaze ze jestem w ciazy, czy ktorys z nich bedzie musial placic alimenty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach