Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co robic?

Polecane posty

Gość gość

Na majówkę wyjechałam do Kijowa na Ukrainię. Pewnej nocy szłam do klubu, poznałam tam Polaka i jego przyjaciela, który był oczywiście Ukraińcem. Zakochałam się cholernie w tym Ukraińcu, trochę porozmawialìśmy, okazało się, że bierze udział w mistrzostwach konnych, gra w piłkę nożną, uprawia sport i był kilka razy w Czarnobylu, w dodatku zafascynowała mnie historia jego życia. Polak zaproponował żebym poszła z nimi do ich domu, oglądaliśmy telewizję, rozmawiałiśmy ... ogólem swietnie sie bawilismy. Nagle zgasło swiatlo, poczulam jakby ktos mnie rozbieral, nastepnie czulam straszne kłucie - okazało sie że Polak probowal mnie zg****ic, naszcescie Ukrainiec go pobil. Postanowilam wrocic do mojego hotelu, Ukrainiec pojechal ze mna, ogladalismy telewizje, gdy nagle kocno sie do mnie wtulil, zdjal mi majtki i znowu to uczucie. Od tamtego czasu dziwnie sie czuje jakbym byla w ciazy, ciekawe czyje to dziecko, powiem tyle ze obaj mieli 18 lat, byli odemnie mlodsi. Co sie stanie jak sie okaze ze jestem w ciazy, czy ktorys z nich bedzie musial placic alimenty?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować