Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które z tych imion Waszym zdaniem najlepsze?

Polecane posty

Gość gość

Pawel, Leon, Stefan, Grzegorz?

Gość gość
Stefan i Grzegorz. Najgorsze Leon.

Gość gość
A co z imieniem Paweł ? Waham się i już nic nie wiem... Grzegorz super ale miałam dziwnego kolegę o tym imieniu i nie wiem czy też tak macie ze jak znacie kogoś dziwnego o danym imieniu to z automatu traci to imię w Waszych oczach?

Gość gość
tez tak mam ale pozniej zmienia ono znaczenie w miare poznawania dziecka ja jestem za Pawłem albo małym Grzesiem

Gość gość
Dzięki za Wasze zdanie:) i tak musze sama zdecydować ale najbardziej chciałabym chyba Grześ lub Paweł. . No ale ten mój kolega Grzesiek albo taki facet Grzesiek pijak mi staje przed oczami :/ a do Pawła jestem przekonana tylko na 80 %. Jak nie popełnić błędu i potem nie żałować ze dało się dziecku imię które aż tak się nie podoba... nie mam jednego typu

Gość gość
A ja mam inny problem, swojej córce chcę dać na imię Ingrid ale nie Ingrida; A imiona wybrałaś bardzo ładne - wszystkie

Jak dla mnie Leon i Stefan zbyt poważnie, pozostałe 2 za to dość pospolite, nie myślałaś nad innymi ? :P

Gość gość
Paweł. Męskie, piękne i ponadczasowe. Grzegorz też ładne. Pasuje i do dorosłego mężczyzny i małego Grzesia. Stefan wydaje się trochę niedzisiejsze i ma okropne zdrobnienie Stefek. Leon kojarzy mi się bardziej z kotem lub innym zwierzątkiem domowym. Paskudne.

Gość gość
Leon lub Pawel

Gość gość
zdecydowanie najbardziej podoba mi się Leon. ale widzę że wahasz się między Pawłem i Grzesiem. Znam parę Grzesiów jakoś nigdy super się z nimi nie dogadywałam, ale pijakami na pewno nie są.. Paweł to takie zwykłe osłuchane bardzo imię, chyba znam ich za dużo dlatego żadnego uroku w nim nie widzę.. Moja kolejność: Leon Stefan Grzegorz Paweł

Gość gość
żadne

Gość gość
wybierz Pawła, może i osłuchane ale u nas, dorosłych. Teraz nie jest popularne więc chłopiec będzie sie wyróżniał

Gość gość
Paweł

Gość gość
Paweł

Gość gość
Leon

Gość gość
Paweł lub Grzegorz.