Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos poradzi? Zakladam kanal na you tube, jaki temat by was interesowal?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam teraz duzo wolnego czasu i postanowilam zalozyc kanal na you tube. Jaki temat by was interesowal i w jakiej formie najchetniej takie filmiki ogladacie (animowany, krotki, zabawny). Bylabym wdzieczna za wasze komentarze. Wiem, ze na tym nie zarobie, ale sprawialoby mi to niesamowita frajde ;.)

Gość gość
sport i biznes

Gość gość
Fekalia

Gość gość
Ok, sport i biznes ;.), piszcie dalej ;.)

Gość gość
grzybica pochwy

hmm, może jakies porady zdrowotne/urodowe/uczuciowe albo zbiór ciekawostek o czymś

Gość gość
Mysle wlasnie o poradach....filmiki maja byc krotkie (do 10minut) i w wersji animowanej. Temat samorealiazacja (to na poczatek). Co o tym myslicie? I co glownie by was interesowalo?

Gość gość
jesli masz jakas wybitna wiedze w danej dziedzinie np chemia/ fizyka/ medycyna i opowiadac o ciekawostkach w powiązaniu do powszechnego zycia. ewentualnie opowiadac o swoim zyciu, co zwiedzilas.. co zjdlas , czym sie pomalowac i co polecasz.itd.. innych pierdól typu jakies nieciekawe opowiadania

Myślę że taki w którym będziesz się czuć najlepiej :>

Gość fizyk jądrowy
Fizyka jądrowa.

Gość gość
Moim zdaniem nie ma sensu zakładanie przez Ciebie kanału z tematem o którym nie masz zielonego pojęcia i który Cię nie jara. Co by mnie interesowało? Informacje odnośnie b2b. A filmiki chętnie oglądam krótkie i ciekawe.

wiesz, tu nie chodzi o to byś na siłę kręciła filmiki jakie ludzie chcą zeby były, ale mają sie wiązać z Twoimi pasjami, zainteresowaniami. Zastanów sie co jest Twioim mocnym punktem, co chciałabys przekazac

Gość gość
Odnoszę wrażenie, że zakładasz ten kanał wyłącznie, by sama się w nim LANSOWAĆ.

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi ;-) Mam juz pomysl, nie chce sie lansowac, ale wykorzystac wolny czas ktorego mam teraz pod dostatkiem. Szansa, ze moj kanal zdobecie popularnosc i mnie wylansuje (lub moje pomysly) jest i tak bardzo znikoma, praktycznie jak wygrana w lotka. Ale sprobowac zawsze mozna xxx

Gość gość
Daj tu linka cipcio

Gość gość
cycki i wielkoś ć truskawek przy podnieceniu i bez podniecenia;-)

Gość gość
Załóż kanał na temat Rozwoju Osobistego, ale nie wiem czy masz ku temu jakiekolwiek predyspozycje.

Gość gość
Obiecuje, ze wrzuce linka ;.) Choc to jeszcze troche potrwa. Narazie planuje vlogao rozwoju osobistym. Przeczytalam do tej pory wiele ksiazek na ten temat i mysle, ze warto ta wiedze wreszcie wykorzystac ;-) Zastanawiam sie teraz nad konceptem, nawet nie mam pojecia jak nagrywa sie takie filmiki i jaki sprzet jest do tego potrzebny. To musi byc cos oryginalnego, bo takich filmikow jest na you tube miliony. Szczegolnie po angielsku.

Gość gość
pokaz cycki jak ja w filmiku 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Z tym lotkiem to przesadziłaś, dobra reklama kluczem do sukcesu. No i oczywiście jakaś oryginalność, możesz zrobić kanał i już będziesz miała paru subskrybentów na starcie a pierwsze filmiki wrzucisz jak będziesz gotowa :P