Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość11111111112

Co mi jest? Co mi się dzieje? Czy jestem chora?

Polecane posty

Gość gość11111111112

Od około pięciu tygodni boli mnie kolano (przy tym lekko puchnie), obydwa ramiona, łokcie, nadgarstki i kostka po za tym ogólnie ciągle mi słabo, nie mam apetytu wogóle, ciągle mi się chce spać itp. Co mi jest? Czy mogę być na coś chora?

Gość gość
Napewno!!! trzeba zrobić wyniki.

Gość gość
Koniecznie zrób badania, to może być coś poważnego.

Gość gość
Ugryzl cie kleszcz? To są objawy boreliozy.

Gość gość
Może jesteś w ciąży. Zrób test.

Gość gość11111111112
Ale co mają stawy do ciąży? No i kurcze jeżeli to coś poważnego to w takim razie co tak przypuszczalnie co to może być? :/

Gość gość
Reumatoidalne zapalenie stawów, szybko do lekarza rodzinnego po skierowanie do reumatologa.

Gość gość
Wywiązało się ogólnoustrojowe zapalenie stawów. Dużo pij i staraj się odpoczywać.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Nie skierowanie do reumatologa bo będziesz czekała sto lat. Najpierw niech rodzinny zrobi Ci badania.

Gość gość11111111112
No dobrze ale no niestety przez szkołę nie za bardzo mogę iść do lekarza ponieważ niestety rodzice powiedzieli że dopiero w wakacje mnie zabiorą do lekarza to jeszcze trochę czasu jednak do czekania :///

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Do wakacji mozesz umrzec. Powiedz to rodzicom. Mozesz miec toczen. Piecze cie buzia? I czerwone sa policzki?

Gość gość11111111112
Mam około 16 no w sierpniu skończę. I nie piecze mnie buzia.

Gość gość11111111112
Ach co mam z tym zrobić jest powoli coraz gorzej z moim samopoczuciem nie mówiąc już o tym że bardzo dziwne rzeczy dzieją mi się z tym kolanem - kiedy zginam nogę to czuje wyraźnie że kość pod kolanem jest jakby ''wypchnięta '' do przodu, jakby była większa no nie wiem jak to opisać jak to dotykam to trochę jakbym miała jakiś guz na tej kości. Kurcze co tam się dzieje? :///

Gość gość
Stan zapalny. Powiedz rodzicom ze zle sue czujesz. Tak jak nam tutaj piszesz to powiedz im. Jak nie piecze buzia to nie masz tocznia. Ale moze masz zapalenie stawów. Idz do rodzinnego po skierowanie na badanie krwi. Koniecznie. Rodzice bagatelizuja.

Gość gość
Są przeróżne rodzaje tocznia i nie zawsze jest ten słynny motyl.

Gość gość11111111112
Oj tak rodzice nie dość że bagatelizują to jeszcze mówią że wymyślam no a to raczej nie nie wspiera w tym wszystkim. Mam coraz mniej siły no czasami bywa tak że jest o włos od omdlenia. Tylko co tym rodzicom powiedzieć żeby mnie teraz do lekarza zabrali? Oni mówią że dopiero w wakacje ach. :(((

Gość gość11111111112
Nie wiem jak przekonać rodziców żeby mnie wcześniej zabrali do lekarza. Po za tym to dziwne przez jakiś czas miałam też ciągle przyspieszone bicie serca i mnie serce kuło a niedawno miałam echo i nic niepokojącego nie wyszło na nim, ale jednak dalej źle się czuje i te bóle w stawach są coraz gorsze :( :/// A rodzice mówią że wymyślam. :(((

Gość gość
wypuklosc pod kolanem moze byc torbiela Bakera.

Gość gość
sama pójdz do lekarza,masz 16 lat,jesteś chora więc koniecznie idz do lekarza,bardzo Cię proszę.Nie patrz na rodziców,sama zgłoś się do lekarza.

Gość gość
po co Ci zgoda rodziców,nie jesteś niemowlęciem.Masz 16 lat więc koniecznie idz od lekarza.Twoje zdrowie jest ważne a nie szkoła.Nie bagatelizuj tego,idz jeszcze dzisiaj.

Gość gość
Z ta ciaza to wcale nie taki dziwny pomysl .Teraz tak szybko mlode dziewczyny dopuszczaja do siebie chlopaka

Gość gość11111111112
Nie skończyłam jeszcze 16 lat. I raz jak poszłam sama do lekarza to i tak musiał wezwać matkę i wtedy tylko z tym sercem poszłam i tez nic nie wykryli za to wszyscy mówią że mi to się coś z głową dzieje a nie, tylko że ja naprawdę czuje te wszystkie bóle i ogólne złe samopoczucie i nie wiem już co mam z tym robić :(Jak sobie z tym radzić niedługo to już nawet do szkoły nie pójdę bo mnie boli coraz częściej i coraz bardziej :((((

Gość gość11111111112
Wszyscy tylko mówią mi że wymyślam to co mi się dzieje a uwierzcie mi że to nie ułatwia radzenia sobie z tym powoli mi coraz słabiej i coraz bardziej mnie boli ach no i jeszcze czasami mi tak się ciężko oddycha że nie wiem a jak się zdenerwuje to już wogole przez jakiś czas się duszę :(((