Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upragniona ciąża

Polecane posty

Gość gość

witajcie dziewczyny. Mam na imię Marta. Mam 38 lat i jestem w 5 tym tygodniu ciązy. w styczniu poroniłam. Teraz bardzo się boję. BHCG w zeszlym tgodniu przełom 3/4 tyg. ciązy 367,8. do ginekologa tym razem mam iść dopiero w 8 tyg ciąży...nie wiem jak wytrzymam. W tym tygdoniu pojdę raz jeszcze zrobić BHCG by zobaczyć jak przyrasta. Biorę luteinę pod jezyk 50 mg. 2razy dziennie. ahhh strasznie się boję... termin z kalkulatora na 13 stycznia

Gość gość
Bedzie dobrze. Nie martwi sie Bo szkodzi dziecku...mysl pozytywnie. Ja bym dala sobie spokoj z ta beta.. Dodatkowy niepotrzebny stres. Ja urodzila synka w wieku 38 lat.Jest swietny...kochany... Jedz zdrowo I poznala sobie na zachcianki. To Co ci organizm podpowieda.wszystko Bedzie ok

Gość gość
dzięki;-)))) takiej pozytywnej energii potrzebowałam!!!!!!

Gość gość
Gratulacje będzie dobrze nie martw się. Ja też czekam na upragnione dwie kreski i też mam 38 lat

Gość gość
Gratulacje! Wyluzuj, odpoczywaj i myśl pozytywnie. Będzie dobrze!

Gość gość
W tym wieku to powinny być wnuki

Gość gość
Gratulacje, 10 styczen- czyli cos okolo twojego terminu to moje urodziny:-p takie dzieci silne sa:-p dasz rade:-)

Gość gość
06:49baa ja nawet mogę rzec że w tym wieku to powinna mieć praprapra wnuki:-P

Gość gość
Gratuluję ;) Nie stresuj się, będzie dobrze :)

Gość gość
Super Kochana, uszy do góry i wszystko będzie dobrze! Ja mam skończone 35 i jestem w 15tc. Jest to moja pierwsza ciąża i przez pierwszy trymestr reż się bardzo stresowalam. Powodzonka : o)

Gość gość
Kochana musisz być dobrej myśli! Może to głupie, ale mi zawsze humor poprawiają zmiany w mieszkaniu. Ostatnio wymieniłam meble i wytapetowałam pokój. :)

Gość gość
Ja mam 40 skończone i czekam na 3 maluszka,będzie dobrze .powodzenia.

Gość gość
dziękuję za wszystkie odpowiedzi i słowa wsparcia...a co do uwag odnośnie wieku...biorąc pod uwagę moje wyniki i zdrowy styl życia mogę rzec ze mój organizm jest lepiej przygotowany niż niektórych młodych dziewczyn palących, pijacych itp. i zabawiających się w " słoneczko". jedno dziecko juz mam. urodzilam w wieku 28 lat. od jakiegoś czasu staram się o drugie ...nie uwazam ze jestem w wieku na babcię...bo wiekszosc ludzi daje mi 30 lat. szkoda ze w naszym narodzie tyle zawiści....skąd się to w Polakach bierze....może nazwiecie mnie " gorszym sortem do tego"??? trochę kultury i poszanowania dla drugiej osoby;-))) wtedy wszystkim będzie się żyło lepiej w tym naszym " cudownym " kraju.

Gość gość
Skąd wzięłaś luteine jak dopiero idziesz do lekarza?czemu laski same aplikujecie sobie leki?tak tak zaraz powiesz ze lekarz dal ci zapas w razie czego i zjedziecie mnie równo ale nie rozumiem dlaczego same sięgacie po leki?sama jestem na luteinie od 8 tygodnia ciąży i będę do 37 ale na polecenie lekarza.Nigdy nic sama nie biore

Gość gość
gość 2016.05.09 HA! Nie jesteś sama :D Mam podobnie, uuuwielbiam zakupy i zmiany w mieszkaniu. :)

Gość MarzenkaSka
Właśnie wraz z mężem również przygotowujemy pokój dla małej Kasi :) Mąż oszalał. Sam remontuje pokój dla naszej córeczki :D Normalnie go nie poznaję :P

Gość CoTyTato
Mój też oszalał ze szczęścia. Myślałam, że sama będę musiała urządzać pokój dla dziecka ale nie. W kółko przynosi mi katalogi salonów żeby wybierać już meble. Nawet w salonie chce zmieniać na "bardziej bezpieczne". Oszaleć można:P