Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depialcja zbędnych włosów na brzuchu

Polecane posty

Gość gość

czesc dziewczyny! czy ktoras z Was moglaby podzielic sie swoimi doswiadczeniami nt depilacji wlosow na brzuchu? moje sa bardzo widoczne, ciemne... wstepnie chce wykonac badania hormonalne bo nie wiem czego sa przyczyną... czy za duzo testosteronu czy co ;/ czy bez badan// jesli powodem sa hormony to efekty depilacji beda marne? z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość gość
odpowiedź jest jedna: golić je w cholerę :) jak ja :p oczwiście jeżeli nie jest to kwestia hormonalna.

Gość gość
a czy w Twoim przypadku to kwestia takiej urody czy hormonow? bo ja najchetniej juz bym poszla na zabieg ale nie mam wynikow badan i boje sie ze depilacja nic nie da ;/

Gość gość
u mnie kwestia \takiej urody\ bo na innych częściach ciała w normie :) więc stwierdziłam że dość tego wstydzenia się własnego brzucha i na początku depilowałam woskiem a teraz kremem albo maszynką i jest ok :)

Gość gość
ja przez hormony mam czorne jak smoła kłaki na brzuchu, nogach, miejscach intymnych, na rękach... łykam tabletki od lekarza i jade je depilatorem elektrycznym... mam spokój na conajmniej 1.5 tygodnia. od regularnego depilowania rosną rzadsze i jaśniejsze. nie ma z tym żadnych przeciwwskazań, tylko zaprzestan je golić maszynką czy coś, bo to tylko nasila porost tego buszu :)

Gość gość
właśnie bałam się na początku usuwać ich maszynką, ale nie ma z tym absolutnie żadnego problemu, myślę że gdy ogólnie nie ma się problemu z nadmiernym owłosieniem to można nawet maszynką. Nie zaostrzyło to u mnie sytuacji więc chyba przy tym zostanę póki co :)

Gość gość
ja raz zgoliłam je maszynką ale już koniec z tym bo tylko nasiliło to owlosienie, nie cierpie ich ;/ depilacja laserowa w salonie pomoze? gdyby to byla wina hormonow badz nie?

Gość gość
Depilacja laserowa to jest jednak to... ja taki zabieg wykonałam w tym salonie www.sofibeauty.pl. Bardzo dobra i fachowa obsługa na najwyższym poziomie.

Gość Czarnulka1988
Polecam wybrać się do naprawdę dobrego salonu kosmetycznego na depilacje laserową. Ja chodzę do Vici Clinic. Depilują szybko, bezboleśnie, a co najważniejsze skutecznie. Byłam w szoku jak szybko włoski zniknęły. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że nic nie boli :D

Gość Jolaczarna
Moim zdaniem nawet przy jasnych włosach warto wybrać się na zabiegi depilacji laserowej. Ja jestem blondynką a zabiegi wykonane w Vici Clinic w Krakowie laserem Light Sheer Duet przyniosły pożądane efekty. Myślę, że warto spróbować.

Gość gość
Ja lubie owłosione kobiety . Pokaź fotke . A na małźy masz dużą czuprynę . Piczochram troche bobra daj .

Gość Sandrakowalska
Polecam depilację laserową. Nie ma w ogóle nad czym się zastanawiać :) Od kiedy zdecydowałam się na zabiegi w Vici Clinic w Krakowie, mam święty spokój. Nie muszę się golić codziennie - trzeba przyznać, że było to bardzo męczące.

Gość okraglakula
Polecam zabiegi depilacji laserowej wykonywane w Vici Clinic w Krakowie na ul. Św. Sebastiana. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zabiegi wykonywane są za pomocą lasera Light Sheer Duet, dzięki czemu są praktycznie bezbolesne.

Gość Sandra77
Depilacja laserowa jest bardzo wygodna. Nie ma znaczenia jaka pora roku - nie muszę o nic się martwić :) Byłam w Vici Clinic w Krakowie i zdecydowałam się na pachy oraz łydki. Kilka zabiegów i z głowy.

Gość Krecik20
Zachęcam do wykonywania zabiegów depilacji laserowej, znacznie ułatwiają życie. Wystarczy kilka zabiegów - a spokój do końca życia. Polecam Vici Clinic w Krakowie - dysponują tam świetnym laserem Light Sheer Duet.

Gość gość
Hej, ja swoje doświadczenia opisałam tu: https://wieczniemloda.com/depilacja-laserowa-efekty-moja-opinia-1161 Bez spamerstwa, wazeliny i reklamy. Zdecydowałam się na depilację liniii brzucha bo dawno temu zgoliłam sobie włosy maszynką do golenia i potem odrastały takie jak na nogach (o podrażnieniach i krostach na brzuchu nie wspomnę).