Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mimo próśb moja przyjaciółka zgłosiłam próbę gwałtu przez mego faceta

Polecane posty

Gość gość

Mój facet sie upił i się dobierał do niej, ona powiedziala mi o tym mowiac ze zglosi to na policje, blagalam ja aby tego nie robila, ona to zrobila.

Gość gość
Dobieranie się nie jest karalne. Gwałt tak.

Gość gość
Po co zglaszac na policje. Niech wezmie paru kolegow i gnojowi jaja wrzatkiem obleja:D

Gość gość
Masz z******tego faceta.

Gość gość
bardzo dobrze zrobiła ale pewnie i tak umorzą chłop będzie miał nauczkę gorzej z tobą jesteś głupia jak but w dodatku zacofana jakby ciebie lał i gwałcił też byś nic nie mówiła i się poświęcała w imię chorego związku, powinnaś po 1 nie wracać się po 2 drugie na kopach pogonić faceta ale skoro się nie szanujesz to masz za swoje, swoją drogą nie wiesz jak było może był agresywny i ledwo się jej udało uciec jeśli tak było to przyjaciółka ma rację i była to próba gwałtu jak nic ale ty chyba jesteś takim samym moralnym dnem jak ten facet bo nie umiesz rozróżniać zła

Gość gość
takich rzeczy nie powinno się ukrywać ani bagatelizować tylko nagłaśniać ale społeczeństwo w większości zacofane przerzuca na ofiary winę za skandaliczne zachowania facetów, jeszcze napisz że to przyjaciółka jest winna wszystkiemu i będzie git bo dla ciebie twój facet to Bóg a ty jego służka no nie wiem jak ona w ogóle tak mogła zaatakować twojego biednego misia i jeszcze go oskarżać o próbę gwałtu nawet jesli by ją zgwałcił to przecież mu wolno bo to tylko facet a ona powinna być zadowolona - autorko ukrywanie tego jest przyzwoleniem a to co ty robisz to jest chore i to jest patologia jakby ci ksiądz zgwałcił dziecko tez byś pokornie nic nie mówiła ?

Gość gość
Mam nadzieje, ze to jest prowo. Jesli nie to masz spory problem ze soba kobieto.

Gość gość
12:29 jest karalne.

Gość gość
a podrywanie jest karalne ?

Gość gość
jeśli facet jest natarczywy i agresywny nie rozumie słowa NIE to tak jest to karalne podchodzi pod molestowanie i próbę gwałtu to zależy od okoliczności i nie ważne czy jest pijany czy nie

Gość gość
Panowie uwazajcie, do obcych kobiet lepioej sie nie zblizac.

Gość gość
To chociaż prawda ? :P Czy przyjacioleczka jednak nie zaciągnęła go do łóżka i teraz sie mści ?

Gość gość
Przeciez to pisze oblech koniotrzep zeby wiedziec co mu jak zaczepi laske:( A wy lykacie jak pelikany:(