Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popularne imiona

Polecane posty

Gość gość

Czy to naprawde taki problem gdy imie jest popularne ? Sama mam popularne imie I nigdy mi to nie przeszkadzalo. Od kiedy zaczelam czytac na forach co ludzie mysla to zwatpilam.... chce dac popularnie Oliwia I sama nie wiem. Bardzo mi sie podoba tylko juz mam metlik w glowie ze wszyscy jada po popularnych imionach typu julka majka lena.... czy to powaznie taki problem ze popularne ?

Gość gość
Też chciałam dac córce oliwka na imię. Mąż się uparł na Klarę i mamy Klarę

Gość gość
nie jest problem jak ci się podoba to daj, po prostu co za dużo to nie zdrowo jak ciągle słyszę julka lenka to mam dość ileż można jedno i to samo, jedym to nie przeszkadza biorąć pod uwagę, że w moim pokoleniu popularne były Anie i Kaski ja nie chciałabym mieć tak na imię bo są dla mnie oklepane... Najpopularniejsze imię czyli Zuza nadano 9 151 razy a Oliwia na miejscu 12 4707 razy więc jest to dwa razy mniej

Gość gość
Ja bym dała na imię mojej córeczce Vagina (czytaj Wadżajna) Całkiem ładne imię :)

Gość gość
to sobie zmien na wagina

Gość gość
Tak nie wi dlaczego ale wszystkim na kafe imiona przeszkadzaja bo albo popularme albo patologia albo dla stare j baby albo skrzywdzisz dziecko

Gość gość
Daj swojemu dziecku takie imię, jakie Ci się podoba, tylko uważaj, żeby pasowało do nazwiska oraz do samego dzieciątka. Nie patrz na opinie innych ani na statystyki. To jest wybór na całe życie.

Gość gość
My daliśmy córce na imię Jagoda. Pasuje do niej, nam i do nazwiska, choć jakoś bardzo popularne nie jest. Ale zmierzam do tego, że mieliśmy wybranych kilka imion, w tym też częściej spotykane i zdecydowaliśmy dopiero, gdy obejrzeliśmy dziecię po porodzie. Może znajdź jakaś alternatywę do Oliwki i wybierzesz/wybierzecie w szpitalu?