Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cechy i zainteresowania typowej kafeterianki

Polecane posty

Gość gość

- tępa - zdeperowana na faceta - samotna matka - zainteresowania: plotki, facet , bachor, slub (koniecznie biala suknia i huczne wesele), kosmetyki (te tansze bo to bidula), ciuchy (bazarek, sieciowki- te tansze), diety, seriale, tv - wyglad a la ukrainska tirowka - HIM - mieszka w bloku - wakacje - polskie morze lub wieś

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów.

Gość
Przesadzasz i wrzucasz wszystkie kobiety do jednego worka...:P 90% tego co napisałeś w ogóle mnie nie dotyczy. :D i wydaje mi się że to temat koterby, który wylewa tu swoje frustracje :D

Gość gość
- pisze ze jest naturalnie piekna bo nie stac jej na lepsze kosmetyki :D takie, ktore latwo i szybko sie naklada i ktore sie nie rozplywaja na twarzy

Gość gość
a co jest złego w wakacjach w pl? ja tam lubię popiertalać po górach, dużo tras mam jeszcze do zrobienia, a potem czechy, słowacja ;)

Gość gość
15.36 o to to :D

Gość gość
Autorze a ty jaki jestes skoro tu siedzisz a o siedzących tutaj masz zle zdanie. W takim razie dopisz te cechy do siebie

Gość gość
Eee a mieszkanie w bloku to coś złego? Mieszkania deweloperskie w nowych blokach są czasem droższe od niejednego domu, to nie są małe kliteczki jak w PRLu z mini balkonem, widać, że się orientujesz

Gość gość
Typowe kafeterianki mieszkaja w klitkach

Gość gość
Autor dobrze pisze

Gość gość
Kurcze co ja tu robie.... zawsze podejrzewałam że jestem inna :(

Gość gość
Sraty , pierdaty. Jakiś psycholog od siedmiu boleści :-)

Gość gość
pracuje w sklepie, na taśmie produkcyjnej albo w urzędzie za aż 1500 zł na rękę i wydaje jej sie, że jest doskonałą kandydatką na zonę czy partnerkę dla dyrektora albo właściciela firmy jest przeciętnej urody albo brzydka ale uważa ze jej mąż czy partner powinien być wysoki, przystojny i umięśniony :P

Gość gość
Mieszkam w bloku fakt:) chciałabym kiedyś mieszkać w domku:) Jestem samotna matką fakt :) zainteresowania się nie zgadzają zupełnie, ciuchów nie kupuję na bazarze ani w sieciówkach tylko w szmateksach ha ha ha ha :P Co to znaczy zdeperowana na faceta? Wakacje nad morzem są drogie, osobiście wolę wysiłek aktywny więc moje wakacje to kilometry na rowerze i ewentualne spanie pod namiotem:) masz rację jestem tępa że tutaj wchodzę, to chyba jakiś rodzaj uzależnienia, że codziennie przy kawie muszę tu zajrzeć :) Jak wyglądają ukraińskie tirówki bo nigdy nie widziałam więc nie wiem czy wyglądam jak one:) kosmetyków wolę mieć mniej, ale za to te z wyższej półki. diety mnie nie interesują, nie nadaję się na diety :P seriali nienawidzę, w ogóle nie oglądam telewizji.

Gość gość
Zostawia wozek czolg na klatce :D

Gość gość
:D:D

Gość gość
- skończyła szkole zawodowa na fryzjerkę lub krawcowa i myśli ze pozjadala wszystkie rozumy

Gość gość
dla Uchodzców wszystkie równe. przed Muzułmaninem wszystkie takie same...

Gość gość
Brudasy chca pozwolenie na stały pobyt

Gość gość
Kafeterianki sa glupie