Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 3 dni jestem w pol lysa nie wiem co mam robic.

Polecane posty

Gość gość

W piatek po pijaku z kolezankami rozjasnialysmy moje wlosy,bo od tygodnia chodzilo mi po glowie by stac sie blondynka,a mialam jakis stary rozjasniacz w domu to nalozyly mi to na leb.Jak sie potem okazalo rozjasniacz z joanny byl po terminie i wlosy spalily sie wszystkie.Nie wiem co mam ze soba zrobic,od 3 dni placze,jutro do szkoly,Rodzice wyjechali na pogrzeb prababci ja zostalam bo do szkoly,przyjezdzaja we wtorek... Nie wiem naprawde nie wiem,jak widze w lustrze swoj lysy leb to mam dreszcze,od 3 dni nie wychodze z domu.Placze nawet teraz,mialam piekne brazowe wlosy do pasa,a teraz nie mam nic.

Gość gość
Chooy z włosami. Rodzice powinni ci zlać dupsko za to, że chlejesz !

Gość gość
zapuść boberka to się wyrówna

Gość gość
Haha, przeszczep z bobra. Albo tupecik :D Dobra rada !

Gość gość
Widac rozjaśniacz dobrze zadziałał,jakby był mocno przeterminowany to by nie chwyciło,co w twoim przypadku by wyszło na dobre. Alevco sie stalo,wykruszyły sie wszystkie,bo zeby wypadły wszystkie to nie wierze. Teraz sa modne krótkie fryzurki wiec nic nie straciłas,bedziesz przynajmniej inaczej wygladała. A teraz zrzuta z tymi kolezankami z którymi bawiłas sie we fryzjera i do naprawde dobrego fryzjera trza sie udać.

Gość gość
Ściema bo przeterminowany rozjaśniacz traci moc a nie ją zyskuje. Won do książek gimbazo

Gość gość
Z takim problemem polecam wybrać się do fryzjera. Poszukaj sobie salonu na www.znanystylista.pl i zwróć uwagę na opinie