Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwscieczona panna mloda

Nienawidze rodziców swojego narzeczonego

Polecane posty

Gość rozwscieczona panna mloda

NIE CIERPIE TYCH LUDZI.Sa tacy fałszywi ze potrafią buntować mojego narzeczonego na mnie.Nie rozmawiam z tymi ludźmi ponad dwa miesiące bo jego ojciec, ten stary cep za dużo sobie pozwala, zaczął mi ublizac i mojej rodzinie, obgaduja mnie za plecami, a sami nie są idealni! Do kościółka pod rękę a w domu stary niezle cyrki odwala. Jego matka to dobra jedzą! Wszystkim d**e obrabia i napuszcza na mnie braci mojego A.Nic tym ludzia nie zrobiłam (tak jak pozostałe 3 juz synowe) a robią wszystko żeby czuć do nich odrazę.Ostatnio prosimy na ślub i powiedzcie mi jak iść do takich sk***y.synow kiedy ja idąc ulicą mowie im dzień dobry a oni maja mnie w d***e omijają i idą dalej! Ostatnio nonstop klocimy sie z moim bo jest tak na nich poddatny i ich słucha...ale kiedy jest ze mną dłuższy czas to inny człowiek, tylko wystarczy jeden obiadek u nich i jest nie do poznania:/

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów

Gość gość
Mam dokładnie tak samo. Z tą różnicą, że moi pokazali prawdziwe oblicze dopiero po ślubie. Przy mnie tacy mili cacy, jak mnie nie ma zaczyna się buntowanie synka, z którym, zanim się ożenił, prowadzili wieczne wojny. Teraz zrobili się raptem tacy opiekuńczy

Gość rozwscieczona panna młoda
Ci ludzie coś mają z głowami! We wszystko w pychaja nos, ublizaja mi i mojej mamie ale nie widzą w tym nic dziwnego- normalka.Rżna państwo wielkie, wywyzszaja się jakby nie wiem kim byli, coraz poważniej zastanawiam się nad odwołaniem ślubu bo nie wiem czy chce wejść do rodziny takich ludzi

Gość gość
Ja zaluje, że się ujawnili po ślubie dopiero, a samych siebie przeszli jak urodziło się dziecko. Zaczęło się wtracanie we wszystko, począwszy od imienia, kończąc na tym, na jakie zajęcia dodatkowe będzie chodził w przyszłości.

Gość rozwscieczona panna młoda
ja skończyłam 6 klas i jestem na tyle wyksztalcona ze żadna chołota nie bedzie mi podskakiwać!!!

Gość gość
teraz masz już przedsmak tego co będzie po ślubie a to dopiero początek zastanów się dobrze czy warto wchodzi w takie g****o prędzej czy późnej synuś stanie po stronie mamusi i tak skończy się rozwodem skończ to teraz poboli a z czasem spotkasz kogoś normalnego i dojrzałego emocjonalnie