Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związek z dwoma facetami bi wypali?

Polecane posty

Gość gość

Jest ktoś w taki związku? Bardzo bym chciała przeżywać rozkosz z dwoma facetami bo z jednym to raczej nudno. Jak jeden skończy to drugi może i tak w kółko aż do rana. Mało który facet potrafi zaspokoić kobiete. A z dwoma byłoby idealnie. Wiem że faceci nie zgodziliby się na taki układ ale jakby to było 2 facetów bi to może by w to weszli. Zawsze jednego w takim związku można zastąpić drugim. Tylko co powiedzieć dziecku,że ma 2 tatusiów?

Gość gość
Ja bym nie chciala takiego zwiazku ale pobawic sie z dwoma facetami na raz, czy jeden po drugim i cala noc to bajka:-) byloby fajnie, szkoda ze nigdy nie znalazlam na swojej drodze takich facetow:-p

Gość gość
mnie obracają dwie baby

Gość gość
Ja kiedyś przez pewien portal umówiłam się z dwoma,byli to koledzy. Miało być 2 naraz ale niestety mój tyłek okazał się za ciasny na zabawy a potem skończyłam znajomość bo zazdrosna byłam o inne baby z którymi się umawiali. Ale wspominam miło. Było cudownie. Na zadupiu na kocyku,noc,gwiazdy i tylko my.Jeden pakował mi w pipke a drugiemu ssałam gnacika

Gość gość
ludzie biseksualni też są z zasady monogamiczni więc to, że ktoś jest bi nie znaczy, że będzie chciał się pieprzyć (czy tam "sprawiać rozkosz") w trójkącie.