Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PodWarszawska

Gdzie Warszawiacy spędzają czas? Jakies podwarszawskie wiochy znacie?

Polecane posty

Gość PodWarszawska

Mieszkam od niedawna w Warszawie i nie wiem :( Gdzie np. na weekend sie jedzie.

Gość gość
Wilkowyje

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów

Gość gość
Przeciez w weekend jest fajnie w Warszawie. Niedługo będzie plaża nad Wisłą. A wy ciągle tylko te wiochy i wiochy.

Gość Gośka8512
Jeśli szukasz fajnych pomysłów na weekend w stolicy to zerknij sobie tutaj: http://www.kiwiportal.pl/wydarzenia/m/warszawa . Ta strona to świetny kalendarz wydarzeń w Warszawie. Masz tam zarówno koncerty, jak i imprezy sportowe. Można filtrować po różnych kategoriach.

Gość milamilav
W Warszawie jest tak ciekawie, a ty chcesz gdzieś wyjeżdżać????? Na przykład teraz we wrześniu jest mnóstwo imprez organizowanych przez dostawcę energii RWE, który teraz zmienia nazwę na Innogy. Czytałam coś o tym na http://cojestgrane24.wyborcza.pl/cjg24/1,347,20352861,0,Neon-RWE-na-Powislu--Dobrze-go-znacie---ZDJECIA-.html A zauważyłaś może ten wielki napis na Moście Gdańskim? Pisze tam : MIŁO CIĘ WIDZIEĆ To jest właśnie hasło ich kampanii reklamowej. Super miłe :) Na co więc czekasz? Nie siedź w domu, skoro tak miło zapraszają na swoje imprezy.

Gość gość
W Warszawie jest co robic w czasie weekendu, wiec mozna wyjechac, np. nad morze albo w gory, ale mozna tez spedzic weekend w miescie, robiac wiele ciekawych rzeczy. To uroda wielkiego miasta è zawsze cos sie dzieje.

Gość gość
W Hulakula na przykład się dzieje. Hula muzyka i kręgle. A, że nie jest to w centrum to niektórym nawet pasuje. Ot takie praskie letnisko :D

Gość gość
w hulakula tylu bezdomnych,lepiej już iść na starówkę

Gość gość
Nigdy tam bezdomnego nie widziałam, a byłam raz na imprezie i raz na kręglach :D Niby jak tam mieliby wejść skoro jest ochrona haha. Serio, mi się tam podoba, nawet lepiej niż BUWie kiedyś.